Ömer Karataş
Tecrübeli Üye
- 20 Mayıs 2011
- 5.213
- 3.320
- 2.088
slimani 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
instagram taraftarısınız sanırımO değilde, Comolli görüşmesinden sonra olur da Muriqi yine biz alırsak, Akbaba’dan sonra, harbi harbi bunları psikolojikmen ezmiş olacağız.
Yerli Bayern Münih olma yolunda hızla ilerliyoruz.
Burda isim önemli değil, önemli olan sürekli galip gelmemiz.
Adamları her türlü eziyoruz.
kafaya bak hey allahım. Bilinçli adamlar fiyat yükseltip sana çakıyorlar bıyık altı sende burdan "ehehe çalım attık ehehee" dersin
2.yi kastediyorum zaten. Keza Adem'in çok saçma ötesi bir transfer olduğunu düşünüyorum. Eren ile TL üzerinden makul bir anlaşma yapsak daha iyiydi.Kimi alacağız ki ? Al-sat mevzusu olmasa haklısın derdim de şu yapılan adımlar biraz mecburiyetten
Ts gibi bütün gurbetçileri toplamalıydık dersen ona bir şey diyemem tabi
Bu tür boş işlerle Fener uğraşır. Yeni Galatasaraylı oldun galiba tam bilmiyorsun. Biz koyar geçer, kupaları kaldırırız böyle şeylere ihtiyaç yokO değilde, Comolli görüşmesinden sonra olur da Muriqi yine biz alırsak, Akbaba’dan sonra, harbi harbi bunları psikolojikmen ezmiş olacağız.
Yerli Bayern Münih olma yolunda hızla ilerliyoruz.
Burda isim önemli değil, önemli olan sürekli galip gelmemiz.
Adamları her türlü eziyoruz.
Real Ceballos gibi bir adamı neden elden çıkarıyor anlamıyorumMilan, Real Madrid'den Theo Hernandez'i de €20M bonservisle kadrosuna kattı. Theo, yarınki sağlık kontrolü ve imza için Milano'ya iniş yaptı. (Di Marzio)
Milan ve Real Madrid, Dani Ceballos transferi için anlaştı. €5-8M arası bedelle 2 yıllık kiralama ve €32-35M arası satın alma opsiyonu bulunacak. (Sport Mediaset)
slimani
instagram taraftarısınız sanırım
Yalan olmasın ben Amrabat alacağı paranın bir kısmından vazgeçti diye hatırlıyorum işte 1.5 alacakken 1 alıp aradaki farkı Kayseri'ye ödedik diye hatta giderken de yine bazı bonuslardan vazgeçerek gitti o yüzden Amrabat'ın futbolcuğunu tam olarak yeterli bulmasam bile kulübe gereken önemi veren oyuncular açısından başta gelir o yüzden saygı duyarım.Amrabat’ta dedigin gibi mi oldu
Ben sanki 3.5 milyon euro’luk ücreti Albayrak cebinden karsiladi diye hatirliyorum
5 milyon kulup ödedi,geri kalan 3.5 milyon euro’yu Albayrak tamamladi diye aklimda kalmis ama yazdigin gibi de olabilir
IQ yerlerde arkadaşın.
Bir kere birincisi senin karşında çocuk yok, adam gibi yaz, düzgün yaz.
Ikincisi ben hiç bir yerde yapılan 3.750’luk teklifin üstüne çıkılsın demedim.
Üçüncüsü, kim neyi çakıyor anlamıyorum? Neticesinde 25 yaşına girmiş, 1.94 boyunda solak bir santrafor alıyorsun. Üstelik Haluk Canatar’a göre, bir sonraki sezon yerli olarak sayılacak.
Ve son olarak, bu oyuncuya teknip ekip onay vermiş, sırf OT teklif yaptı diye teklif yapmıyoruz cahil kardeşim benim.
Hadi şimdi yürü twitter’a, benim muhatabım olamazsın.
şunu anlatamadık bir türlü,leş çöp gidiyor ama kimi alırız leş olmayan deyince kimseden çıt yok yabancı sınırı tehlikesi olduğu sürece buna katlanmaya mecburuzKimi alacağız ki ? Al-sat mevzusu olmasa haklısın derdim de şu yapılan adımlar biraz mecburiyetten
Ts gibi bütün gurbetçileri toplamalıydık dersen ona bir şey diyemem tabi