Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her transfer dönemi transfer politikamız doğrudur yanlıştır tartışılır fakat fener ile transfer kapışması izlemekten bıktım usandım. 1-2 istisna harici hep biz kazandık bu yarışı fakat hep ederinden fazlasını verdik ve hiç yoktan pazarlık yükseldi. Safi zarar kodumun kuşları.

O değilde, Comolli görüşmesinden sonra olur da Muriqi yine biz alırsak, Akbaba’dan sonra, harbi harbi bunları psikolojikmen ezmiş olacağız.

Yerli Bayern Münih olma yolunda hızla ilerliyoruz.

Burda isim önemli değil, önemli olan sürekli galip gelmemiz.

Adamları her türlü eziyoruz.
instagram taraftarısınız sanırım

kafaya bak hey allahım. Bilinçli adamlar fiyat yükseltip sana çakıyorlar bıyık altı sende burdan "ehehe çalım attık ehehee" dersin

Bir kere birincisi senin karşında çocuk yok, adam gibi yaz, düzgün yaz.

Ikincisi ben hiç bir yerde yapılan 3.750’luk teklifin üstüne çıkılsın demedim.

Üçüncüsü, kim neyi çakıyor anlamıyorum? Neticesinde 25 yaşına girmiş, 1.94 boyunda solak bir santrafor alıyorsun. Üstelik Haluk Canatar’a göre, bir sonraki sezon yerli olarak sayılacak.

Ve son olarak, bu oyuncuya teknip ekip onay vermiş, sırf OT teklif yaptı diye teklif yapmıyoruz kardeşim benim.

Hadi şimdi yürü twitter’a, benim muhatabım olamazsın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kimi alacağız ki ? Al-sat mevzusu olmasa haklısın derdim de şu yapılan adımlar biraz mecburiyetten

Ts gibi bütün gurbetçileri toplamalıydık dersen ona bir şey diyemem tabi
2.yi kastediyorum zaten. Keza Adem'in çok saçma ötesi bir transfer olduğunu düşünüyorum. Eren ile TL üzerinden makul bir anlaşma yapsak daha iyiydi.

O değilde, Comolli görüşmesinden sonra olur da Muriqi yine biz alırsak, Akbaba’dan sonra, harbi harbi bunları psikolojikmen ezmiş olacağız.

Yerli Bayern Münih olma yolunda hızla ilerliyoruz.

Burda isim önemli değil, önemli olan sürekli galip gelmemiz.

Adamları her türlü eziyoruz.
Bu tür boş işlerle Fener uğraşır. Yeni Galatasaraylı oldun galiba tam bilmiyorsun. Biz koyar geçer, kupaları kaldırırız böyle şeylere ihtiyaç yok

Milan, Real Madrid'den Theo Hernandez'i de €20M bonservisle kadrosuna kattı. Theo, yarınki sağlık kontrolü ve imza için Milano'ya iniş yaptı. (Di Marzio)

Milan ve Real Madrid, Dani Ceballos transferi için anlaştı. €5-8M arası bedelle 2 yıllık kiralama ve €32-35M arası satın alma opsiyonu bulunacak. (Sport Mediaset)
Real Ceballos gibi bir adamı neden elden çıkarıyor anlamıyorum

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Amrabat’ta dedigin gibi mi oldu

Ben sanki 3.5 milyon euro’luk ücreti Albayrak cebinden karsiladi diye hatirliyorum

5 milyon kulup ödedi,geri kalan 3.5 milyon euro’yu Albayrak tamamladi diye aklimda kalmis ama yazdigin gibi de olabilir
Yalan olmasın ben Amrabat alacağı paranın bir kısmından vazgeçti diye hatırlıyorum işte 1.5 alacakken 1 alıp aradaki farkı Kayseri'ye ödedik diye hatta giderken de yine bazı bonuslardan vazgeçerek gitti o yüzden Amrabat'ın futbolcuğunu tam olarak yeterli bulmasam bile kulübe gereken önemi veren oyuncular açısından başta gelir o yüzden saygı duyarım.

bonnie-kanarya-yemi-500gr-2273.jpg

IQ yerlerde arkadaşın.

Bir kere birincisi senin karşında çocuk yok, adam gibi yaz, düzgün yaz.

Ikincisi ben hiç bir yerde yapılan 3.750’luk teklifin üstüne çıkılsın demedim.

Üçüncüsü, kim neyi çakıyor anlamıyorum? Neticesinde 25 yaşına girmiş, 1.94 boyunda solak bir santrafor alıyorsun. Üstelik Haluk Canatar’a göre, bir sonraki sezon yerli olarak sayılacak.

Ve son olarak, bu oyuncuya teknip ekip onay vermiş, sırf OT teklif yaptı diye teklif yapmıyoruz cahil kardeşim benim.

Hadi şimdi yürü twitter’a, benim muhatabım olamazsın.

..

Kimi alacağız ki ? Al-sat mevzusu olmasa haklısın derdim de şu yapılan adımlar biraz mecburiyetten

Ts gibi bütün gurbetçileri toplamalıydık dersen ona bir şey diyemem tabi
şunu anlatamadık bir türlü,leş çöp gidiyor ama kimi alırız leş olmayan deyince kimseden çıt yok yabancı sınırı tehlikesi olduğu sürece buna katlanmaya mecburuz

Vedat diagne copunden 3 gomlek ustun ama neden diagne yerine devre arasi onu almadilar? Terimin Galatasaray in kaynaklarini yok etmek gibi bir misyonu mu var? Bu transfer isini yapamiyorsun iste. Birak profesyonellere. Herkes bildigi isi yapsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt