Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rize yonetimi Muriqi birine iteklemek icin elinden geliyor , basina para bile veriyordur haber cikarsinlar diye.

A.Albayrak : Bascanim git al gel dedi Vedati alıp gelezem para eksik kalırsa da Nef verezek hozam alın dediyse bize almak düşer .İnsanna cüzel haberler verecez bu arada burdan hozama selam yollayrum İ love you hozam...

Receb ghoul gitmis diyolar aslı var mi?

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

vedattan ziyade luyindamayi alsak diyorum artik temmuz oldu. forvette mitro+diagne hic yoktan iyidir. stoperde adam yok suan. orta sahaya adam lazim. banega gelip fernando giderse yine ön libero almak zorundayiz. banega ndiayenin yerine aliniyor cünki.

vedattan ziyade luyindamayi alsak diyorum artik temmuz oldu. forvette mitro+diagne hic yoktan iyidir. stoperde adam yok suan. orta sahaya adam lazim. banega gelip fernando giderse yine ön libero almak zorundayiz. banega ndiayenin yerine aliniyor cünki.

o yüzden yedekleri free almak iyi oldu. çatne gitse bir önümüzü görürüz de

free topcular listesi göz kanseri riskini artiriyor gibi.

kaleci: volkan demirel, tolga zengin, ertac özbir, muammer yildirim
sag bek: sener özbayrakli (aldigimiz söyleniyor)
sol bek: ismail köybasi
kanat: gökhan töre, yusuf erdogan (aldigimiz söyleniyor), emrah bassan, olcay sahan
orta saha: mehmet topal, emre colak, samil cinaz, emre belözoglu, tolga cigerci
forvet: muhammet demir (basaksehir'e gitmis olmasi lazim)

free topcular listesi göz kanseri riskini artiriyor gibi.

kaleci: volkan demirel, tolga zengin, ertac özbir, muammer yildirim
sag bek: sener özbayrakli (aldigimiz söyleniyor)
sol bek: ismail köybasi
kanat: gökhan töre, yusuf erdogan (aldigimiz söyleniyor), emrah bassan, olcay sahan
orta saha: mehmet topal, emre colak, samil cinaz, emre belözoglu, tolga cigerci
forvet: muhammet demir (basaksehir'e gitmis olmasi lazim)
Emre B Fenere imza atti bugun.

İyiki meşguldüm bugün, boş yere gozlerimi yoracakmışım, kap yok tıkırtı gıcırtı bile yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt