Servet Eryilmaz
Tecrübeli Üye
- 26 Ocak 2013
- 6.458
- 2.952
- 1.168
Kendi kolpa twitter adresini neden burda hep paylasip duruyorsun?dogruysa guzel haber
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendi kolpa twitter adresini neden burda hep paylasip duruyorsun?dogruysa guzel haber
A spor toplam 3 yılda 6.75 m euro alacak demişti mallar çeviriyi bile yanlış yapmış demekkiYillik 6 milyon alacak.
Resmi aciklama gelir bir kac gune. Belcikalilar Galatasaray parayi yatirdi diye haber yaptilar 2 hafta evvel.Luyindama hala bizim oyuncumuz değil bu sorunu nasıl çözeceğiz
like kasmaman için hayırı yorum olarak yazdım rengimVedat'a Hayır diyenler Like,
Evet, gelsin diyenler Alıntı,
Ben #SayNoToVedat diyorum!
vedattan ziyade luyindamayi alsak diyorum artik temmuz oldu. forvette mitro+diagne hic yoktan iyidir. stoperde adam yok suan. orta sahaya adam lazim. banega gelip fernando giderse yine ön libero almak zorundayiz. banega ndiayenin yerine aliniyor cünki.
Hayır. Çünkü oyuncu yıprandı. Geçen yıl emre akbaba bu yıl muriqVedat'a Hayır diyenler Like,
Evet, gelsin diyenler Alıntı,
Ben #SayNoToVedat diyorum!
kap kapalı şuankap geldi mi
Emre B Fenere imza atti bugun.free topcular listesi göz kanseri riskini artiriyor gibi.
kaleci: volkan demirel, tolga zengin, ertac özbir, muammer yildirim
sag bek: sener özbayrakli (aldigimiz söyleniyor)
sol bek: ismail köybasi
kanat: gökhan töre, yusuf erdogan (aldigimiz söyleniyor), emrah bassan, olcay sahan
orta saha: mehmet topal, emre colak, samil cinaz, emre belözoglu, tolga cigerci
forvet: muhammet demir (basaksehir'e gitmis olmasi lazim)
özür dilerim onur abikap kapalı şuan
trabzon gece 3te bildirim gönderdikap kapalı şuan