Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sırf habere gizem katmak için cümleye gel... Baştan Çıkarıcı :) sanki bana şampuan reklamı yapıyoruz.

Emre Mor muthis yetenekli. abdul de oyle ama emre nin teknigi bir tik ustun. Daha rafine. topla hakimiyeti biraz daha yuksek. Eger diagne belhanda ikilisi gonderilirse Emre denenebilir. Takim hep sorunlu adam dolmasin.
Emre'nin özel hayatında piskokijik sorunları varmış galiba. Durumunda geldiğinde çok iyiydi ama ne oldu birden koptu yavaş yavaş maalesef.

Gunlerdir Carlos Eduardo adinda bir oyuncuyu yaziyorlar bize ama mantikli gelmiyor

Oyuncu galiba yardimci forvet veya ikinci forvet gibi,Biz de 4–1-4-1 oynayan bir takimiz yani pek yeri yok mevcut sistemde

Gunlerdir Carlos Eduardo adinda bir oyuncuyu yaziyorlar bize ama mantikli gelmiyor

Oyuncu galiba yardimci forvet veya ikinci forvet gibi,Biz de 4–1-4-1 oynayan bir takimiz yani peki yeri yok mevcut sistemde

O iş gelecek forvete göre değişir. Az atan ama mücadele eden bir adam alacaksak 10 numara ile oynarız ve o 10 numara golcü olur

fatih terim transfer yapma yeter ya yusuf erdogani dikecek basimiza daha of

fatih terim transfer yapma yeter ya yusuf erdogani dikecek basimiza daha of
50078

Kaç transfer dönemi geçti geçiyor, kiralık olarak bile ciddi bir teklif söz konusu olmadı. Fatih Terim de kendisinden bir halt olmayacağını anlamış olmasın?!..

Olabilir tabi abi ama sourlions kolpa haber vermez. o gruptayım diye biliyorum. demek ki hoca istiyor

Hic izlemedim, Porto'da oynamis, 2015'den beri araplarda oynuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt