Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya herro ya merro diyosunboştaki iki herrerayı da alalım
Pogba juve de 2 gol atınca kıçı başı ayrı oynamaya başladı kendini 10 no sanıp herşeyi ben yapayım ayaklarına girdi asli görevlerini heba etti. Abartmıyorum sanchezi bile söndüren Pogba dır manuda.Manudaki herrera tam saç baş yoldurmalık. Manu nun bi türlü çıkış yapamaması pogba herrera orta sahasıdır. Gözüme sürekli uyumsuzlarmış gibi geliyordu.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
He re reboştaki iki herrerayı da alalım
ya herro ya merro diyosun
İhtiyacımızdan değil babuş aklıma geldi anlamadım bendeusta ander herrera'yi salla dedin alanyada'ki junior fernandes'i sordun arada bayağı dengesizlik var. Junior Fernandes'e de gram ihtiyacımız yok yani
@VolkanKilic:
HAAAAAAAAAAAA
Kesinlikle haklısın. Sürekli oynamayan Matayı tutuyorlar. İlk fırsatta pogbayı da sallayacaklar. Ttansfer piyasasını şişiren de bu apaçi ayrıcaPogba juve de 2 gol atınca kıçı başı ayrı oynamaya başladı kendini 10 no sanıp herşeyi ben yapayım ayaklarına girdi asli görevlerini heba etti. Abartmıyorum sanchezi bile söndüren Pogba dır manuda.
Bu yıl manudan umutluyum.