Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Manudaki herrera tam saç baş yoldurmalık. Manu nun bi türlü çıkış yapamaması pogba herrera orta sahasıdır. Gözüme sürekli uyumsuzlarmış gibi geliyordu.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pogba juve de 2 gol atınca kıçı başı ayrı oynamaya başladı kendini 10 no sanıp herşeyi ben yapayım ayaklarına girdi asli görevlerini heba etti. Abartmıyorum sanchezi bile söndüren Pogba dır manuda.

maasi minimum 4m euro olur herrera'nin imza parası daha da çok olur tahminimce 6-7 civarı. bonusu falan da olur ekstra. Ha alırsak zarar da etmeyiz üst üste ligdekilere koya koya şampiyonluklari alırız

@VolkanKilic:

-Diagne, yeni sezonda Galatasaray'da olmayacak.

-Galatasaray, bugün Vedat Muriqi ile görüştü.

-Vedat, sarı kırmızılı yönetime Galatasaray'a gelmek istediğini ve kariyerini sarı kırmızılı takımda sürdürmek istediğini söyledi.

[TRT Spor]

.
Screenshot_2019-07-03-01-38-08-100_com.twitter.android.webp

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Volkan Kılıç: "Galatasaray kesin olarak Banega ile anlaştı. Yakın zamanda Sevilla ile bonservis pazarlığını tamamlayarak transferi açıklayacak."

Pogba juve de 2 gol atınca kıçı başı ayrı oynamaya başladı kendini 10 no sanıp herşeyi ben yapayım ayaklarına girdi asli görevlerini heba etti. Abartmıyorum sanchezi bile söndüren Pogba dır manuda.
Kesinlikle haklısın. Sürekli oynamayan Matayı tutuyorlar. İlk fırsatta pogbayı da sallayacaklar. Ttansfer piyasasını şişiren de bu apaçi ayrıca Bu yıl manudan umutluyum.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gerizekalı fener geçen sene sırf transfer yapıcam diye elindeki en iyi 3 adamı sattı ( fernandao, guliano, josef) ne hallere düştü hala akıllanmadı. Aynı hataya düşmememiz lazım. Aman diym Feghouli, marcao falan dokunmayalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt