Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hasan Kartal, ilk hedeflerinin ekonomiyi sıkıntıya sokmamak olduğunu belirtirken, Vedat Muriç için, "Galatasaray'ın 3 milyon 750 bin Euro'luk teklifine sıcak bakmıyoruz. Fenerbahçe biraz daha yukarıda bir teklif yaptı. Ancak onların teklifi de tatmin edici değil. Vedat Muriç gibi bir oyuncuyu alabileceğimiz bir rakama çıkmadan oyuncuyu satmayacağız." dedi.

Vedata 1.1.2019 da ön protokol imzalatsinlar. Imzadan sonra Rizeye 500 bin euro önerelim. Bunlarin onu tribüne falan yollayacak lüksleri yokdur. Yerini parasiz dolduramazlar diye devam oynatirlar.
500 binmi?
50 kurus veririm o zaman. Fazlasi zarar. 50 kurusuda suratina carparim

Prof.Dr.T.C.Kadıoğlu
@TeomanKadioglu
Dünden beri çok kısa bir araştırma ile 4 adet FB'li olduğu apaçık GSK üyesi tesbit ettim. Bu konuda yönetimin de geniş çaplı bir çalışması var. Facebook hesaplarını filan panik içinde kapatsalar da herşey belgelendi, hepsi GSK'dan atılacak. Akıllı olup efendice istifa etsinler..!

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Gsk ne?

Rize başkanının açıklamalarına binaen düşüncesini paylaşmış sanırım arkadaş.
Yok hayır siteye yeni üye olmuş mesajlsrina dikkat ediyorum genelde sanki duyumcu gibi net biseyler biliyormus gibi ama gizemli konuşuyor
Varsa bildiği net konussun herkesle paylassin dedim

Abdurrahim Albayrak in bir an önce transferden el çektirilmeli gerekir . Galatasaray in parasını çarçur etmeye kimsenin hakkı yok
Biraz mantıklı yorum yapın ..

Fatih Hocanın veya yönetimin haberi olmadan futbolcu alabilir mi Abdürrahim Albayrak..

Saf saf yorum yapıyorsunuz..

Vedat kazığı bize girmemeli o rakamlara çok iyi scout forvet alınır ama apoya kızmak anlamsız hoca ısrar etmese apo tek başına hamle yapamaz

Fatih hoca Vedat ısrarını surdurmez umarım yedek forvet için böyle büyük bir kazık girerse çok aglariz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt