Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abdurrahim Albayrak: "Galatasaray'da transfer bitmez. Hem alırız hem de satarız."
Bakalim kim gidecek
Belhanda ve Babel gitseAbdurrahim Albayrak: "Galatasaray'da transfer bitmez. Hem alırız hem de satarız."
Bakalim kim gidecek
Birisi kariyerin iniş zamanında ve pek oynamıyor; öteki 3 sezondur Ilk11 oynuyor.Sigurdsson > Pastore
1 Feldkamp zamaninda geldi demedim
2 Terim'in oyle soylemi olmadi
3 Hayal ettiginiz gibi asla cok kotu oyuncu degildi
Jonathan David Leao ve Osimhen’in yarisi kadar oynamiyor. Belli ki fransa ligine alismasi icin zamana ihtiyaci var.
Hayir, twitterda cok konusuldu, o zaman Fatih Terim ile birebir iletisimi olan bircok tribuncu tarafindan yalanlandi.Tabi terimin yanında değildim o cümleyi söylerken. Ama basında böyle konuşuldu ve hala da konuşuluyor bu cümle. Tekzip de gelmediğine göre söylemiş kabul ediliyor. Yine de sen bildiğini okuyabilirsin![]()
Benim yazdıklarıma benzer şeyler yazan arkadaşa da aynen demişsin. Neyse
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Olasılık vermiyorum ya almayız savaş sallamışWest Ham ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki Jack Wilshere, kulübüyle olan sözleşmesini feshetti. Wilshere’in bu hafta Galatasaray için İstanbul’da olacağı iddia ediliyor. (@savascorlu) https://t.co/tsXDNptnHP
Sakatlık geçmişi ile bizim için biçilmiş kaftan !!
Fatih Hoca nasıl bunu dövmüyor?Abdurrahim Albayrak: "Yapmış olduğumuz transferlerin ne kadar isabetli olduğunu tüm Türkiye gördü."
:red:
Brügge'de iken Bjknin içinden geçen çocuk değil mi bu ya
Lukaku’nun yegeni
Bu arada Terim birsey katmamistir demiyorum. Bir kere cok iyi motive edici, mutlaka katkisi olmustur.Tabi terimin yanında değildim o cümleyi söylerken. Ama basında böyle konuşuldu ve hala da konuşuluyor bu cümle. Tekzip de gelmediğine göre söylemiş kabul ediliyor. Yine de sen bildiğini okuyabilirsin![]()
Benim yazdıklarıma benzer şeyler yazan arkadaşa da aynen demişsin. Neyse
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
West Ham ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki Jack Wilshere, kulübüyle olan sözleşmesini feshetti. Wilshere’in bu hafta Galatasaray için İstanbul’da olacağı iddia ediliyor. (@savascorlu) https://t.co/tsXDNptnHP
Sakatlık geçmişi ile bizim için biçilmiş kaftan !!