Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdürrahim Albayrak kasa kolayligi saglamiyorsa niye yönetici ? Hiç vasfı yok zaten.

Abdurrahim Albayrak: "Galatasaray'da transfer bitmez. Hem alırız hem de satarız."

Bakalim kim gidecek
FF249B0A-5564-4D31-951B-588DB5DDECAB.webp

Sigurdsson > Pastore
Birisi kariyerin iniş zamanında ve pek oynamıyor; öteki 3 sezondur Ilk11 oynuyor.

Sence hangisini

"Kısıtlı maddi imkanlar ile" ve
"Turkish Footbal League" markası ile

getirebilirsin, mevcut durumda
Doğu Bey?

Ayrıca 18/19 da AS Roma, küçümsediniz (genele hitap) J. pastore için 24,70 Mil. € ödedi.

Jonathan David Leao ve Osimhen’in yarisi kadar oynamiyor. Belli ki fransa ligine alismasi icin zamana ihtiyaci var.

Belhandayı satıp yerine 1 os alacaklarsa hiç öyle bişey yapıp takımı daha da sıvamasınlar. Transfere dair tek bildikleri şey gsde transfer bitmez. O lafı çıkaranın annesinin ellerinden öperim

1 Feldkamp zamaninda geldi demedim
2 Terim'in oyle soylemi olmadi
3 Hayal ettiginiz gibi asla cok kotu oyuncu degildi

Tabi terimin yanında değildim o cümleyi söylerken. Ama basında böyle konuşuldu ve hala da konuşuluyor bu cümle. Tekzip de gelmediğine göre söylemiş kabul ediliyor. Yine de sen bildiğini okuyabilirsin :)
Benim yazdıklarıma benzer şeyler yazan arkadaşa da aynen demişsin. Neyse

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1. Babeli satmayalım. Ondan gelecek paraya tüküreyim. Futbolcu lisansını iptal edelim o vitaminsiz portakalın
2. Wilshere falan gelmez sezonda 22 maç kaçırmış birini kimse almaz hatta.
3.. Belhanda gidecekse bile söylenen gibi 4 milyona gitmez. Hadi gitti diyelim eminim ki fm'de olduğu gibi "satan kulübün maaşa katkısı" adı altında bize itelerler bi miktarı.
4. Teixera yazılıyor forumda hâla bi umut anlıyorum ama o adama para yetiştiremeyiz.
5. Gylfi keşke gelse ama çok zor

West Ham ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki Jack Wilshere, kulübüyle olan sözleşmesini feshetti. Wilshere’in bu hafta Galatasaray için İstanbul’da olacağı iddia ediliyor. (@savascorlu) https://t.co/tsXDNptnHP

Sakatlık geçmişi ile bizim için biçilmiş kaftan !!

Dunku oynadigimiz direct oyun dikine oyun da Emre’nin katkisi coktu hoca da bahsetti Mac sonunda bundan

Pas oyunundan kurtulmamiz icin bu sekilde devam etmemiz gerekiyor,o bölgeye Emre’den daha iyi bir oyuncu bulunursa tempolu dikine oynayan ve o bölgenin adami olan ozaman fena olmaz

Ama bulamazsak Emre o bölgede devam edecek

Tabi terimin yanında değildim o cümleyi söylerken. Ama basında böyle konuşuldu ve hala da konuşuluyor bu cümle. Tekzip de gelmediğine göre söylemiş kabul ediliyor. Yine de sen bildiğini okuyabilirsin :)

Hayir, twitterda cok konusuldu, o zaman Fatih Terim ile birebir iletisimi olan bircok tribuncu tarafindan yalanlandi.

West Ham ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki Jack Wilshere, kulübüyle olan sözleşmesini feshetti. Wilshere’in bu hafta Galatasaray için İstanbul’da olacağı iddia ediliyor. (@savascorlu) https://t.co/tsXDNptnHP

Olasılık vermiyorum ya almayız savaş sallamış

Bu arada Terim birsey katmamistir demiyorum. Bir kere cok iyi motive edici, mutlaka katkisi olmustur.

gun__1443122477_Unknown-10.webp

Jack Wilshere muhteşem olur.
Evet sakatlık riski yüksek bir oyuncu - o olmazsa zaten en üst takımlar da oynardı, en kötü Arsenal yapardı. Buraya yıldız veya çok kaliteli oyuncu getirmek kolay değil.

Bu, yönetimin çok sevdiği bir "fırsat transferi" olur. Sneijder de 28 yaşında gelmişti. 28 tam performans yaşıdır.

Etebo-Wilshere baya dinamik ve Powerplay için uygun bir tandem olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt