Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.523
- 73.501
- 5.188
Evet bu ilk çıktığında açık oynuyordu baya da hızlıydı sonra sol beke çektiler heraldeBrügge'de iken Bjknin içinden geçen çocuk değil mi bu ya
Önde oynuyordu o dönem.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet bu ilk çıktığında açık oynuyordu baya da hızlıydı sonra sol beke çektiler heraldeBrügge'de iken Bjknin içinden geçen çocuk değil mi bu ya
Önde oynuyordu o dönem.
Linnes'te uefa'dan fenerin içinden geçiyordu ama bize gelince performansı 4 te 1'e düştü.Brügge'de iken Bjknin içinden geçen çocuk değil mi bu ya
Önde oynuyordu o dönem.
Biat; Bey'at zaten peygamber ve halifelere kullanılan bir kelime. Zira anlamından koparılmıyor burada aksine insanlara peygamber gibi kabullenildiği için söyleniyor. İnsanlara cahil demeden önce neyin nasıl kullanıdılığını öğren. Ömer'den örnek veriyorsun ama bana ne ondan biat konusunda.
Bence o zaman da fazla numarası yoktu. 900 bin euro maaşı ne kafayla verdiysek.Linnes'te uefa'dan fenerin içinden geçiyordu ama bize gelince performansı 4 te 1'e düştü.
Besiktas gecen sene para mi verdi?Elneny'i nasıl bedelsiz kiralayabiliyoruz merak ettim?
Ekli dosyayı görüntüle 94035
Jack Wilshere muhteşem olur.
Evet sakatlık riski yüksek bir oyuncu - o olmazsa zaten en üst takımlar da oynardı, en kötü Arsenal yapardı.
Bu, yönetimin çok sevdiği bir "fırsat transferi" olur. Sneijder de 28 yaşında gelmişti. 28 tam performans yaşıdır.
Etebo-Wilshere baya dinamik ve Powerplay için uygun bir tandem olur.
Hayir, twitterda cok konusuldu, o zaman Fatih Terim ile birebir iletisimi olan bircok tribuncu tarafindan yalanlandi.
Annesi urfalı diyorlardı demek doğruymuş![]()
sag bek: Caicara, Rafael
sol bek: Hasensio, Bolingoli
Rıdvan bu sene kiralamalıydı diyor orada. Geçen sene verdiler diye bu sene de beleş mi vereceklerdi?Besiktas gecen sene para mi verdi?
Kasa kolaylığı sağlıyor sağlamasına ama transfere el attığı için bizi daha fazla zarara sokuyor.Abdürrahim Albayrak kasa kolayligi saglamiyorsa niye yönetici ? Hiç vasfı yok zaten.
Emin misin?Kalitesine kimsenin dediği bişey yok adam sakat. Son 3 sezonda 40 maç anca oynamış. Bize gelince sihirli değnek dokunmayacak adama yine sakatlanacak
Yaw adam niye yalanlasinFatih terim tarafından yalanlandı mı? Bilmediğimden soruyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abdürrahim Albayrak kasa kolayligi saglamiyorsa niye yönetici ? Hiç vasfı yok zaten.
Benim yazdım Adam hemen medya ya düşüyorSavaş Çorlu da Wishere için hafta içi gelebilir demiş
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence sağlamıyor seçim var diye iyice saldılar zira seçilemeyeceklerini biliyorlar.Kasa kolaylığı sağlıyor sağlamasına ama transfere el attığı için bizi daha fazla zarara sokuyor.
Yağlı suratta, güya kasa kolaylığı sağlıyordu ama bize verdiği parayı hem döviz cinsinden hemde tefeciden daha fazla faiz yükleyerek vermiş.
Bütün parayı faiz dahil tamı tamına tahsil etti kimsede hesap sormadi bu rezalete.