Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EhyqPtiWAAANMmo

sag bek: Caicara, Rafael

sol bek: Hasensio, Bolingoli

Biat; Bey'at zaten peygamber ve halifelere kullanılan bir kelime. Zira anlamından koparılmıyor burada aksine insanlara peygamber gibi kabullenildiği için söyleniyor. İnsanlara cahil demeden önce neyin nasıl kullanıdılığını öğren. Ömer'den örnek veriyorsun ama bana ne ondan biat konusunda.

Azizim biat kökü dediğin gibi bey’den gelir ve bey’at olarak okunur. Bu kavram sosyopolitik bir kavram olup bir nevi sözleşmedir. İslam hukukunun kavramıdır.. evet Peygamber sav ve Halifeler için de kullanılmıştır. Ama bu sadede onlar için kullanılır demek değildir. İslam hukukunda yönetici halifedir.. yine islama göre tek eleştirilmez peygamberlerdir çünkü onlar İsmet sıfatına sahip olup Allah onları hatadan korur.. yani dört Halife de eleştirilmiştir.. tam da bu yüzden bu kavramın yanlış kullanıldığını söylüyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Linnes'te uefa'dan fenerin içinden geçiyordu ama bize gelince performansı 4 te 1'e düştü.
Bence o zaman da fazla numarası yoktu. 900 bin euro maaşı ne kafayla verdiysek.

Wonderkid fabrikası Norveç liginden ala ala Linnes'i almak da bize yakışırdı.

Ekli dosyayı görüntüle 94035
Jack Wilshere muhteşem olur.
Evet sakatlık riski yüksek bir oyuncu - o olmazsa zaten en üst takımlar da oynardı, en kötü Arsenal yapardı.

Bu, yönetimin çok sevdiği bir "fırsat transferi" olur. Sneijder de 28 yaşında gelmişti. 28 tam performans yaşıdır.

Etebo-Wilshere baya dinamik ve Powerplay için uygun bir tandem olur.

Kalitesine kimsenin dediği bişey yok adam sakat. Son 3 sezonda 40 maç anca oynamış. Bize gelince sihirli değnek dokunmayacak adama yine sakatlanacak

_________Taylan
____Etebo_____Wilshere
__Arda_Falcao________Emre

Abdürrahim Albayrak kasa kolayligi saglamiyorsa niye yönetici ? Hiç vasfı yok zaten.
Kasa kolaylığı sağlıyor sağlamasına ama transfere el attığı için bizi daha fazla zarara sokuyor.

Yağlı suratta, güya kasa kolaylığı sağlıyordu ama bize verdiği parayı hem döviz cinsinden hemde tefeciden daha fazla faiz yükleyerek vermiş.
Bütün parayı faiz dahil tamı tamına tahsil etti kimsede hesap sormadi bu rezalete.

Abdürrahim Albayrak kasa kolayligi saglamiyorsa niye yönetici ? Hiç vasfı yok zaten.

Mrb rtsh. Apo hocayla yönetim arasında bağlantı sağlardı eskiden bu yüzden hocayla çalışmak isteyen her başkan ekibinde apoya ve ali dürüste teklif götürürdü. Ali dürüst neden yok bilmiyorum, lakin Aponun kasa kolaylığından ziyade kulüpte bulunma sebebi tam olarak hoca. iyi anlaşıyorlar. koşturuyor her işe. Transferlerde de hocanın sözünden çıkmaz. kendisi söyler bunu. 100bin euro için 10 saat pazarlık yaptırdı bana hoca der, videoları vardı.

Aponun yanına şükrüde katılmıştı bu seneye kdr lakin Mhy transferinden sonra hocayla arası açılmıştır. biliyorsun şükrü yönetime dğl, hocaya bağlı.

Kasa kolaylığı sağlıyor sağlamasına ama transfere el attığı için bizi daha fazla zarara sokuyor.

Yağlı suratta, güya kasa kolaylığı sağlıyordu ama bize verdiği parayı hem döviz cinsinden hemde tefeciden daha fazla faiz yükleyerek vermiş.
Bütün parayı faiz dahil tamı tamına tahsil etti kimsede hesap sormadi bu rezalete.
Bence sağlamıyor seçim var diye iyice saldılar zira seçilemeyeceklerini biliyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt