Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri bonus olur demişti galiba. Fulham bırakırsa bizimkiler beleşe kiraya yine kapmaya bakıyor benim anladığım. Bugün maç kadrosunda yoktu
Lemina da yoktu. Orta sahada İki tane saplama oynadı. hayır kadroda da yoktular. sizin lüksünüzü seveyim...

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben duyumcuları ne eleştiririm ne de takip ederim.

Benim için sıradan bir twitter hesabıdır istediğimi de söylerim. Bir kaç kişiye artistlik yaparken onların duyduğu duyum ve değişken olmuyor da kendisininki mi değişken olabiliyor?

Geçin bunları.

Bir ton duyum kaynağım vardı geçmişte, bu forumda Burak Yılmazın geleceğini 1 sene önceden yazdım mesela, başka şeyleri duysam da yazmam zira duyumculuk falan dünyanın en saçma şeyidir. Bir bilgiyi 3 gün önce öğrenmek kimseye bir şey kazandırmaz.

Transferde de %100 olmuyorsa ********************* sevgisi dediğin hesap millete bok atmayı bıraksın, kendisiyle ilgilensin sadece.

Ahahaha adam muhabirlerin bir şey bilmediği ortamda insanları bilgilendiriyor, sonra senin gibi diyenlere cevap veriyor diye kötü oluyor. Hakkaten pes doğrusu

Bu arada bilgiyi birkaç gün önceden bilgi vermek bir işe yaramıyorsa hiçbir muhabir iş yapmasın boşuna. Nasılsa transfer sezonu bittiğinde hepimiz geleni gideni göreceğiz

Moderatör tarafında düzenlendi:

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ahahaha adam muhabirlerin bir şey bilmediği ortamda insanları bilgilendiriyor, sonra senin gibi diyenlere cevap veriyor diye kötü oluyor. Hakkaten pes doğrusu

Bu arada bilgiyi birkaç gün önceden bilgi vermek bir işe yaramıyorsa hiçbir muhabir iş yapmasın boşuna. Nasılsa transfer sezonu bittiğinde hepimiz geleni gideni göreceğiz

Moderatör tarafında düzenlendi:
anladığım kadarıyla moder ve kamili aldık sigurdson yolda

Cozefi alip dalgamıza bakmaliydik. Şimdi son dakikaya kadar armut piş ağzıma düş diye bekle.

valla taylanin bu performansi ile 6 gerekmez bence. donk ile rahat götürürler. 8 + sigurdsson manyak olur. he bir de olursa bi kanat.

ama gercegi ise 0 olur
1599941663779.webp

Ahahaha adam muhabirlerin bir şey bilmediği ortamda insanları bilgilendiriyor, sonra senin gibi götsevgisi diyenlere cevap veriyor diye kötü oluyor. Hakkaten pes doğrusu

G sevgısı senmısın kardes?

Duyumcu dedigin Ozgur ve o zenci adam gibi olmali

Bakin

Adam 1 tweet ati, 1 tane 4-5 saat sonra etobo dediler cop muhabirlerimiz

Etebo belhandanın şuanki yerinde oynayacak taylan yerine ön libero alıcaz sol içe teknik pasör bir solak alıcaz sol kanada da transfer yapıcaz yani amacımız bu bence

Fatih

Omar Luyindama Marcao Sarrachi

Transfer

Etebo Emre

Feghouli Falcao Arda

Galiba boyle olacak,ek olarak bütce yeterse kanat transferi yapilir hizli bir cizgi oyuncusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt