Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahahaha adam muhabirlerin bir şey bilmediği ortamda insanları bilgilendiriyor, sonra senin gibi götsevgisi diyenlere cevap veriyor diye kötü oluyor. Hakkaten pes doğrusu

Bu arada bilgiyi birkaç gün önceden bilgi vermek bir işe yaramıyorsa hiçbir muhabir iş yapmasın boşuna. Nasılsa transfer sezonu bittiğinde hepimiz geleni gideni göreceğiz
Muhabirlerin işi o. Duyumcuların böyle bir misyonu da yok işi de yok.

Paylaşmasın yav umrumda değil, takip ettiğim de yok burada görüyorum en fazla. Her hafta hareketli olacak deyip olmayınca da haftaya demek büyük iş değil.

Aksine senin gibi savunanlar olunca heriflerin mabadı arşa değiyor millete posta falan koyuyorlar.

Ha istediğin kadar takip et sen ama rica ediyorum bu tarz adamları en azından bana karşı savunma.

Lemina da yoktu. Orta sahada İki tane saplama oynadı. hayır kadroda da yoktular. sizin lüksünüzü seveyim...

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cairney varken zaten bence Seri oynamaz, bugğn oynayan Reesin yerine lemşna girer seri enfazla yedek olur. Fulhamın kadrosu leş yalnız lemina işini bozana kadar insan gider stoper forvet kanat falan alır

Paylaşmasın yav umrumda değil, takip ettiğim de yok burada görüyorum en fazla. Her hafta hareketli olacak deyip olmayınca da haftaya demek büyük iş değil.

Aksine senin gibi savunanlar olunca heriflerin mabadı arşa değiyor millete posta falan koyuyorlar.

Ha istediğin kadar takip et sen ama rica ediyorum bu tarz adamları en azından bana karşı savunma.

sen onu bunu bırak da admin moder ve sig gelmez mi onu söyle

Cairney varken zaten bence Seri oynamaz, bugğn oynayan Reesin yerine lemşna girer seri enfazla yedek olur. Fulhamın kadrosu leş yalnız lemina işini bozana kadar insan gider stoper forvet kanat falan alır
Cairney 10 numara yav Seri defans önünde oynuyordu orda da.

:( ali koç bize gelsin de adam atsın

Everton Jamesi aldi, Sigurdsonun 1 yillik maliyeti kactir acap

sen onu bunu bırak da admin moder ve sig gelmez mi onu söyle
Gelmez reis.

Modere 7-8 verilmesine karşıyım zaten istenen rakam buysa o an masadan kalkmalıydık.

Sig konusunda ise EPLde Everton dahil 15 takımda falan ilk 11 oynar niye bize gelsin diyorum.

kalir ya belhanda. hele herhangi bir oyuncu gelmiyor gibi
sence terim bu ekonomik şartlarda 5 ekime kaa her şey olabilir vs vs derken birini alamayabiliriz mi demek istedi yoksa faslının maaşı fazla gidebilir mi
sen ilkini anlamıssın gibi, ben de gidişine yordum
inşallah ilk kez sen haklı çıkarsın musap
;D

bu süreçte 3.500 takipçi kastı adam
iyi iş

İyi de kimse galasevgisini zorla takip edin demiyorki. Hem adamı takip edeceksin hem de adamla dalga geçeceksin, sonra da adam sana cevap verince kötü olacak.

Dediğin gibi adamın işi değilken bile işi olanlardan daha iyi istihbarat veriyorsa benim açımdan saygıyı hakkeder. Ha sen saygı duymayabilirsin ama gidip de adamın twitterinde adama sallarsan o da sana cevabını verir. Bu yüzden de eleştiremezsin

sence terim bu ekonomik şartlarda 5 ekime kaa her şey olabilir vs vs derken birini alamayabiliriz mi demek istedi yoksa faslının maaşı fazla gidebilir mi
sen ilkini anlamıssın gibi, ben de gidişine yordum
inşallah ilk kez sen haklı çıkarsın musap
;D
estagfurullah, insallah ilk kez sen hakli cikarsin :)

Gelmez reis.

Modere 7-8 verilmesine karşıyım zaten istenen rakam buysa o an masadan kalkmalıydık.

Sig konusunda ise EPLde Everton dahil 15 takımda falan ilk 11 oynar niye bize gelsin diyorum.

efso olmaz mı emre kılınç da beklediğimden faydalı olacak resmen şut yağmuru olur maçlarda sürekli dikine gider takım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt