- 4 Ağustos 2009
- 92.805
- 74.885
- 5.358
Gecen gun adama veda ediyorlardı?culyano nun sözlesmesi feshedilmemis ki daha. yalan cikti o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gecen gun adama veda ediyorlardı?culyano nun sözlesmesi feshedilmemis ki daha. yalan cikti o
ulan MÜNCH!ben de gidecek gibi bir hava sezdim hayırlısı
Ona da kabul. 6 noyu taylan falan bi şekilde götürür 8 ve 10 tartışmasız kalite topçular olursaterimin aciklamasini dinliyorum su an.
birisi 6 no almayacakmisiniz diye sordu
Terim: o nu istedigimi kim diyor?
xx: öyle degil mi
Terim: (kafa isaretiyle senin ben ....). Os nin her yerine ariyoruz.
sanirim 8 veya 10 istiyor

terimin aciklamasini dinliyorum su an.
birisi 6 no almayacakmisiniz diye sordu
Terim: o nu istedigimi kim diyor?
xx: öyle degil mi
Terim: (kafa isaretiyle senin ben ....). Os nin her yerine ariyoruz.
sanirim 8 veya 10 istiyor
Basın toplantısı nerede bulamadım
Okay da Moder gibi oldu, o defter kapandı diyeli çok oldu sanki ama kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilimAlakamiz yok demistim okay ile ama varmis demekki @Ozgur
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
belhanda nin gidisi halen gecerli miOkay da Moder gibi oldu, o defter kapandı diyeli çok oldu sanki ama kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilim
yok 6 daha az istiyor bence. taylani oraya monte ettihocanın dediğinden anlaşılan şey 6 8 10 istiyor![]()
Okay da Moder gibi oldu, o defter kapandı diyeli çok oldu sanki ama kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilim
Taylan hateri buldum![]()
![]()
Ona da kabul. 6 noyu taylan falan bi şekilde götürür 8 ve 10 tartışmasız kalite topçular olursa