- 28 Haziran 2010
- 28.977
- 27.655
- 3.298
O valencia dönemini birak. Son sampiyon oldugumuz senenin ikinci devresi gibi sezon boyunca oynasa yeter
Valencia döneminde kac macini izledim ucuyordu bu herif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O valencia dönemini birak. Son sampiyon oldugumuz senenin ikinci devresi gibi sezon boyunca oynasa yeter
O nu whu da kaybetti zaten. Biz bunu o sampiyon oldugumuz dönem gibi yapmamiz lazimValencia döneminde kac macini izledim ucuyordu bu herif
bunun bacak formu cok ilginc yav, baldirlari falan yagli gibi vucudu da yagli gibi valenciadaki hali iyiydi bayaa da sanki sporu birakmis sadece mac oynuyo herif
1.5 -2 teklif gelmistir kocta demistir fırsat bu fırsat el altından 2-2.5 ateslemistir al sana transfer sikesibu tip brezilyalilarin piyasasi oluyo da bu mapusogluna verirler mi bilmiyorum koc tezgahi duzenler yine
Lavaşla et pilav yiyordur bu paso öyle bi fiziği varbunun bacak formu cok ilginc yav, baldirlari falan yagli gibi vucudu da yagli gibi valenciadaki hali iyiydi bayaa da sanki sporu birakmis sadece mac oynuyo herif
sakatlik olsa bilirdik sanki sıkıntısını ustat hazir degil desek herif hep boyle 2 senedirKesin kalici bir sakatligi var. Bir topcu hizini o kadar kaybetmez.
aynen yav kondisyonu toparlaması lazım
luyindama'daki çalışma şevki onda olsa keşke biraz da
Olur o kadar kolay değil toparlaması zaman alacakYalnız luyindamada yavaşlamış .Dikattimi çekti.
porto da sportinge pay vermemek icin moutinhoyu 1 milyona satmis gosterdi james rodriguezle paket olarak 60 ya da 70e verdi monacoya da sonra uefa fln kabul etmemisti sanirsamFrankfurt Fiorentinaya 50% payi vermemek icin Rebici Milana bedavaya vermis ve Silvayi tek 9 milyona almis.
sence kas yasindadir bence en az 32si varOlur o kadar kolay değil toparlaması zaman alacak
Kesin kalici bir sakatligi var. Bir topcu hizini o kadar kaybetmez.
Frankfurt Fiorentinaya 50% payi vermemek icin Rebici Milana bedavaya vermis ve Silvayi tek 9 milyona almis.