Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basi gotu ayri oynamayan adam gibi gelip şu oyuncuyla ilgileniyoruz diyen bir duyumcu yok mu lan. Gereksiz gizem yaratmayacak.

Yav işte onları da anlıyorum.Burayı it gibi takip ediyorlar.Özgur bilinmeyen birini söylese anında twitterda yazar biri.Burda olan kuşlar da yazar.

Muslera'ya lisans çıkmasa bile 14 yabancımız var.

Marcao
Luyindama
Ozornwafor
Saracci
Omar
Linnes
Donk
Etebo
Belhanda
Babel
Feghouli
Sekidika
Falcao
Diagne

Ozornwafor'u yollasak Marcao, Luyindama olmadığı zamanlarda Donk-Ahmet oynayacak. Bu yüzden Ozornwafor kesinlikle takımda tutulmalı.

Emre Kılınç hariç takımda pırpır kanat oyuncumuz yok. Sekidika bile Babel'den daha çok iş yapabilir. Ben kalmasından yanayım adamı doğru düzgün izleyemedik.

Belhanda gitmeden yabancı oyuncu transferi yapmamız zor gözüküyor.

SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence hoca kanat transferi düşünmüyor

Emre Kılınç, Feghouli, Babel , Arda, Kerem,Yunus ile yoluna bakacak.

Yetersiz bu rotasyon ama elde 6-7 tane kanat var neticede, üstelik hepsinin maliyeti yüksek. Biri veya birkaçı gitmeden oraya öncelik vermez

Babeli yollamayi düsünüyoeuz bence. Özgûrde Babel gidebilor gibi birsey diyordu. Sonra bir de Yunusu kiralik yollarsan ve Ardayi 8/10 no olarak görüyorsak, kanat sayisi 3+Jimmye düser. O zaman bir hizli kanat sart olacak.

Ekli dosyayı görüntüle 94035
Jack Wilshere muhteşem olur.
Evet sakatlık riski yüksek bir oyuncu - o olmazsa zaten en üst takımlar da oynardı, en kötü Arsenal yapardı. Buraya yıldız veya çok kaliteli oyuncu getirmek kolay değil.

Bu, yönetimin çok sevdiği bir "fırsat transferi" olur. Sneijder de 28 yaşında gelmişti. 28 tam performans yaşıdır.

Etebo-Wilshere baya dinamik ve Powerplay için uygun bir tandem olur.

Jack wilshere tarz olarak tam atadığımız adam. Eteboda dahil bu tarz oyuncu yok bizde.
Hani yeteneksiz seride olması gereken tüm özellikler kendisinde mevcut.Tam bir oyun kurucu.Top hakimiyeti yani teknik ,pas yüzdesi ,topla dripling çok kaliteli topçu.Ama işte sıkıntı sakatlık sorunu..Aksi taktirde ligin üzerinde bir oyuncu.

Antep maçı tabiki önemli.iyide oynadık.ama yetmez.
Transfer şart.
En az İki orta saha bir kanat şart

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim isteğim Belhanda'nın satılması onun yerine Leicester'ın düşünmediği bedavaya salabileceği Adrien Silva'yı almak ve Belhanda'dan gelen parayıda Moder, AlHassan Yusuf, Matias Svanberg, İbraim Sissokko'nun alınması bana yeter şahsen.
Üstat beklentin çok düşükmüş.

Muslera'ya lisans çıkmasa bile 14 yabancımız var.

Marcao
Luyindama
Ozornwafor
Saracci
Omar
Linnes
Donk
Etebo
Belhanda
Babel
Feghouli
Sekidika
Falcao
Diagne

Ozornwafor'u yollasak Marcao, Luyindama olmadığı zamanlarda Donk-Ahmet oynayacak. Bu yüzden Ozornwafor kesinlikle takımda tutulmalı.

Emre Kılınç hariç takımda pırpır kanat oyuncumuz yok. Sekidika bile Babel'den daha çok iş yapabilir. Ben kalmasından yanayım adamı doğru düzgün izleyemedik.

Belhanda gitmeden yabancı oyuncu transferi yapmamız zor gözüküyor.

SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sebep? ozorn daha mı iyi ahmetten izledik mi

gördüğüm ve anladığım kadarıyla ne sekidikadan ne de ozorndan bırak bizi stsl topçusu bile zor olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt