Uğur Karakullukçu: “Galatasaray, Omar Elabdellaoui’yi izlemeye Ekim 2019’da gitmiş. Tamamen planlı ve baştan sona iyi bir transfer."
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu transferlerin sayısını neden çoğaltamiyoruz o garip.
Uğur Karakullukçu: “Galatasaray, Omar Elabdellaoui’yi izlemeye Ekim 2019’da gitmiş. Tamamen planlı ve baştan sona iyi bir transfer."
İnşallah bizim Muhasebeciler daha iyidir kulüp de100 olsun 1000 olsun sonunda hep +20 olur.
nasıl topcu abi4m'a kitlemişler he Tisserand'ı![]()
Çok basit bir 6. sınıf matematik hesaplaması.. sen olayı fazla zorlaştırdın Heis. Olayın içine aynı ürün olayı giriyor, Enflasyon fln, ama bunlara gerek yok.Neyse ben matematik bilmiyorum sıkıntı yok.
Benim anlatmaya çalıştığım olay çok farklı da soru o şekilde değilmiş.
Verdiğimiz cevaptan da anlaşıldığı üzere matematik yok bizde...

Bana pek inandırıcı gelmedi açıkçası. Sonuçta bizim beceriksizleri iyi tanıyoruz.Uğur Karakullukçu: “Galatasaray, Omar Elabdellaoui’yi izlemeye Ekim 2019’da gitmiş. Tamamen planlı ve baştan sona iyi bir transfer."
Direkt başkanı mı aradı?
para olduğunda da taraftar baskısından ne yapacaklarını şaşırıyorlargaliba bizde scout var. para yok![]()
aksgakdgaksgsDirekt başkanı mı aradı?
"Alo ben Cavani, kendimi para karşılığında teklif ediyorum sizlere"
GSC Transfer İstihbarat Şefi
Bu planlamaları Orta Saha da niye göremedik ?Uğur Karakullukçu: “Galatasaray, Omar Elabdellaoui’yi izlemeye Ekim 2019’da gitmiş. Tamamen planlı ve baştan sona iyi bir transfer."
Bana pek inandırıcı gelmedi açıkçası. Sonuçta bizim beceriksizleri iyi tanıyoruz.
sent via GSC
100 olsun 1000 olsun sonunda hep +20 olur.
40 olursa borç alman gerekir. 70ken borç olan 10u ödersin yine 20 lira kar olur.40 olursa nasil oluyor?
Zanka +/- 1nasıl topcu abi
Bos. Biraz hizli teknigi fena degil okdr