GSCimbom
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 166

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10,2K
Okunma
738K
Sayfa
166/510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okayi keşke alabilseydik yabancı sinir geldiğinde en çok zorlanan biz olacaz her sene kiralık kadro kuruyoruz
Adam akıllı opsiyonda koyduramiyor basimizdakiler

1in üstünde istemişti.
Cok para bu piyasada. Bizim yerli oyunculara bakiyorum, sirasiyla en pahalisindan en ucuzu soyle;

Emre Kilinc ; ortalama senelik 10 milyon TL (1,1 milyon euro)
Emre Akbaba ; 1.750.000 Euro (kur sabitlenmis, simdi asagi yukari 1 milyon euro ediyor)
Ahmet Calik ; 900 bin euro *
Sener Ozbayrakli ; 7 milyon TL (800 bin euro)
Ogulcan Caglayan ; ortalama senelik 4,5 milyon TL (500 bin euro)
Arda Turan ; senelik 4 milyon TL (450 bin euro)
Omer Bayram ; 400 bin euro
Taylan Antalyali ; 2.200.000 TL (250 bin euro)

*eski yonetimin transferi

Dorukhan icin bu piyasada 1 milyon euro uzeri teklifler mantikli degil zaten, Avrupa'ya gitse kimse vermez bu maasi.

Cok para bu piyasada. Bizim yerli oyunculara bakiyorum, sirasiyla en pahalisindan en ucuzu soyle;

Emre Kilinc ; ortalama senelik 10 milyon TL (1,1 milyon euro)
Emre Akbaba ; 1.750.000 Euro (kur sabitlenmis, simdi asagi yukari 1 milyon euro ediyor)
Ahmet Calik ; 900 bin euro *
Sener Ozbayrakli ; 7 milyon TL (800 bin euro)
Ogulcan Caglayan ; ortalama senelik 4,5 milyon TL (500 bin euro)
Arda Turan ; senelik 4 milyon TL (450 bin euro)
Omer Bayram ; 400 bin euro
Taylan Antalyali ; 2.200.000 TL (250 bin euro)

*eski yonetimin transferi

Dorukhan icin bu piyasada 1 milyon euro uzeri teklifler mantikli degil zaten, Avrupa'ya gitse kimse vermez bu maasi.
Euro 7 falandı o rakamı istediğinde. 7 milyona falan ok der.

Kendi adima konusayim ben buragi gol kacirdigi icin elestirmedim hic. Oyuna katkisi olmadigi icin, habire ofsayta yakalandigi icin, salak salak fauller yaptigi icin elestirdim hep. Cogu ataklari hic ediyordu. Kisacasi oyunumuzu bozdugu icin elestirdim. Yoksa bir suru gol atti. Ama bence golcu dedigin sadece gol atmicak. Oyunada katkisi olacak
Golcu dedigin gol atmayacak ama ill isi gol atmak olmayan ama gol sttigi icin ovulen Emre Akbaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri