Ozgur abi gelir gelmez 2 transfer yatti 
Olabilecek kim var pekiOkay gibi oldu, en çok istedigimdi şahsen, kapandı o defter. Açılma ihtimali yok tekrar
Yabanci basinda haber yok,o da yalan haber
Okay gibi oldu, en çok istedigimdi şahsen, kapandı o defter. Açılma ihtimali yok tekrar
Cengiz başkanım kanat transferi olacak mı?Okay gibi oldu, en çok istedigimdi şahsen, kapandı o defter. Açılma ihtimali yok tekrar
Yav sigurdsson için bütün şartlar zorlanmaz mı be ulan sigurdsson bu be sövücem sövemiyom başlıcam transferine ligine deEyvallah ustad.
ben henüz yatmayı düşünmüyorum ama bilgi için sağolArtistlik için söylemiyorum, yazmayacaktım ama yatın arkadaşlar, Fernandinho yalan haber
özgur ozaman kim dogru ? en azından isim vermesende kac oyuncu gelecek söyler mısınArtistlik için söylemiyorum, yazmayacaktım ama yatın arkadaşlar, Fernandinho yalan haber
Yav sigurdsson için bütün şartlar zorlanmaz mı be ulan sigurdsson bu be sövücem sövemiyom başlıcam transferine ligine de
Üstad okay gibi oldu demiş bence oyuncu ikna olmuştur da kulüp niye bıraksınOyuncu gelmek istememisdir, ve Marcel Brands satilik cikarsa oyuncuyu en az 10 kulup ister.
yani imkansiz ozgurun dedigi gibi
Muslera'nin yaslanmasi icin bir 3-4 senesi daha var yav.Seneye sözleşmesi bitecek adamları şimdiden ayartmak lazım. Muslera yaşlanıyor artık. Yerine adam bulmak zorundayız. Alban Lafont’un seneye sözleşmesi bitiyor. Aynısı İbrahim Sangare ve Cyprien’nin de sözleşmesi bitiyor. Şu üç adamın toplam değeri 40 milyon civarı. Hayatta bonservisi devam ederken alamayız. Ama sözleşmeleri 9 ay sonra bitiyor. En azından görüşüp şansımızı denemeliyiz.

Everton o adamı çok kullanır bu sene.Yav sigurdsson için bütün şartlar zorlanmaz mı be ulan sigurdsson bu be sövücem sövemiyom başlıcam transferine ligine de
Gitsin üstad!Bugün benim için bayramdır.Yahu gidiyor diyorum, 100% dedim, ısrarla sormayın şu adamı. Herkes nefret etmiş resmen adamdan, iyi kötü emeği var, sakin olun