GSCimbom
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 315

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10,2K
Okunma
738K
Sayfa
315/510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne katkı vermek istiyorsa Antep maçındaki pozisyonu kesin gol yapması lazım.

Skor 3-1 olmasa şu an çok farklı şeyler konuşuyorduk.

Diagne bence yedekten girip katkı verecek bir oyuncu değil. O mental yapıya sahip değil.

O yüzden 7 milyon gibi rakama yani %40-50 zararla bir an önce satılıp kurtulmamız gereken bir oyuncu.

Katılıyorum.

cagne sırf falcaoya inat krallar gibi oynar 20-30 gol zorlanmadan atar bu ligde. Oyuna katkısı o kadar iyi olmaz orası ayrk. adamı öyle bir itin götüne soktuk ki hiç gerek yoktu. Saçma sapan pozisyonlar kaçırdı, top kayıpları vs yaptı fakat fazla yüklenildi adama onlardan biri de benim hatta kac kere küfür ettim. Canı oynamak istediği sürece ligde ki kimse, falcao dahil skor katkısı olarak geçemez cagne'yi. 3-5m'e vermeye değmez o yüzden, tekrar piyasasini yükseltmemiz lazım bu adamin.

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

"Galatasaray'ın müthiş bir “Bağışıklık sistemi” var. Transfer yapsın ya da yapmasınlar, şampiyonluğun en temel adaylarından biri... En önemlisi, ilk hafta gösterdi; ligin en hızlı oynayan, en hızlı hücum eden takımı."

Seneye sözleşmesi bitecek oyuncularımız ;

A. Turan
R. Donk
F. Muslera
Ö. Bayram
Y. Belhanda
M.Linnes
Ş. Özbayraklı
E. Taşdemir.
E. Akbaba
S. Luş
M .Sarachi ( kiralık )
O. Etebo ( kiralık )
Arda 2 senelik degil mi?
Muslera kesin kalsin, Emre Akbaba 500 600 bini kabul ederse kalsin, Linnes de yine 600 700 arasini kabul ederse kalsin.

1600262210288.webp

2000 kadrosundan sonra ilk defa tam anlamıyla defans dörtlümüz harika duruyor.

Hem kağıt üstünde hem de ilk maça bakarsak oyun olarak. Maç yaptıkça daha da uyumlu olacaklardır.

20 yıldır genellikle sol bek eksiliği yaşardık. Bazen sağ bek yıllarca Sabri, Cihan oynadı. Bekler tamam olsa stoperler uyumlu olmazdı. Drogba'lı kadronun sol beki Riera'ydı. :red:

Eyv iki gun once atmis gormedim.

Konuya gelirsek maasi zaten dusurmemiz gerekirken kiytirik bir orta saha almak adina niye 6 milyon euro kadromda olmayan adamlara maas odeyeyim? Daha yeni ortasahaninda maasi eklenecek. O donemler gecti artik yonetim iyice sacmalar böyle bir hamle ile.

O hamleyi anca düsük bonservis gelirse yaparsin. Diyelim Belhandayi 2 milyona satabiliyorsun ve onun üstüne maasinida eklersen 5,35 milyona satmis olurduk.

5,35 milyonu bonservise harcamak mantiksiz olur, cünkü bunun üstüne daha maas gelecek diye. Ama gidip bir genc oyuncuyu 4 milyona ve 1 milyon civarina maasli alabilirsen, ve takimi parayi pesin istemiyorsa fazla kötü hamle olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri