Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İdris çok durağan bir oyuncu ve fizikli olmasına rağmen sert değil. Hava toplarında da çok zayıf.

Bizim orta alanda top kapan tempolu adamlara ihtiyacımız var. İdris rakiplere basmak yerine refakat ediyor.

İlginç bir oyuncu çözemedim. Sporting ne görmüşte almış anlamsız geldi bana...

Arka taraf sınıfın tembel tayfası gibi dersi kaynatmaya girmiş
Tiplere bak

Screenshot_20200918_113912_com.android.chrome~2.webp

GSC Transfer İstihbarat Şefi

Cagne çok iyi pozisyon tutuyor ceza sahasında adamda böyle bir meziyet var, Ama benim en dikkatimi çeken dün nerdeyse her topa baskı yapması ve arkadaşlarınıda baskıya çağırmasıydı kendisinde böyle bir özellik görmemiştik hiç eğer böyle azimli olursa Falcao'yu keser.

Diagne ve Falcao ile ligin en iyi forvet hatti b8zde. Marcao ve Boss ile en iyi stoper ikilisi de. Bu iki hatti bozarlarsa sampiyon olamazlar
Diagne nin bu sene degerlenme yili olmali.

Tanju, kosecki, didier six, Hakannsukur, Burak vs den beri Galatasarayi izleyen bir taraftari olarak , Diagne favori santrafor tarzim olmamakla birlikte, fizigini hesaba kattigimda, 33 yasinda falcao ya her anlamda tercih ederim.
Diagne basak ve fener maclarinda 11 baslasin iki macta puan kaybedelim ilk soven sen vr senin gibiler olur falcaonun antebe attigi 2 golu diagne hayatta atamaz o topun gelisine ofsayta dusmeden okadar temiz vuracak adam sayilidir diagne burak tarzi adamlar topou stop edene kadar kaleci cikar alir

İdris çok durağan bir oyuncu ve fizikli olmasına rağmen sert değil. Hava toplarında da çok zayıf.

Bizim orta alanda top kapan tempolu adamlara ihtiyacımız var. İdris rakiplere basmak yerine refakat ediyor.

İlginç bir oyuncu çözemedim. Sporting ne görmüşte almış anlamsız geldi bana...
Nasil duragan. Benim izledigim videolarda adam savunmadan topu alip kanata tasiyor kosarak. Top kapmasi zayif ama su an oynanan oyunda top kopma olayi 6 numaraya kalmayacak zaten taylan baya top kapti gaziantep macinda oyle bir oyuncu olmamasina ragmen
Burada baya 8 gibi oynamis hatta

Şu Marcao ve Luyindama'nın sözleşmelerini derhal uzatmak lazım bence transferdeki en önemli konu bu, Şuan bu iki adamın toplamda en az 35 M € piyasası var bunu kaybetmemek lazım.

Evet bizim alma imkanimiz yok.

Böyle oyunculari 18-20 yas arasi alip deneyeceksin. olmazsa bir iki sene kiralik gönderirsin. on'dan biri tutsa zarar etmezsin.

18 yasinda Hagi'nin takimindan constanteye yüz bin euroya gitmis.

Hagi bize neden teklif etmemis aceba?!
Rumen futboluna katkı yapmak istiyor bir de bizim oyuncu geliştiremediğimizin farkında.

Guardiola öndeki 2 savunma oyuncusunu pasör olarak kullanıyor. O takımda marcao gibi pasör yok ve City de olsa değeri 70m

Şakalaşmalar var ama Marcao yu ucuza satmak büyük hata olur.

- Hem Solak
- Hem Oyun Kurabilen "Ofansif-Stoper"
- Brezilyalı - Brasil Pasaport / Imaj

Avrupa maçlarında parlatsan 30'a bile satarsın.

Tek sıkıntı Stoper mevkisi Futbol pazarında "en ucuz olan mekvi" maddi açıdan.
O açıdan 20Mil € gayet mutlu edeci bir rakam olur.

GSC Transfer İstihbarat Şefi

Izleyenlerin cogu hizli tempolu diyor bu yavas diyor ya millet futboldan anlamiyor yada bu futboldan com iyi anliyor
Anderlecht de ilk çıktığı dönem çok yetenekli olarak çıktı piyasaya hatta şöyle diyeyim tieleamans sonrası en yetenekli orta saha diye bahsediliyordu o dönemden sonrada gelişimini kariyerini çok takip ettim rehabilitasyon eğitimi alması lazım bu adamın ama bize şu an kafası direk topta olacak adam lazım Fatih hoca adam eder diye adam getirmek risk olur

MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt