GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Talha Küllü

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 26

Talha Küllü ·

Cevap
9K
Okunma
553,6K
Sayfa
26/452
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Dusan tadic twentede oynayan bu adamı tanıyan varmı sırpmış twente geçensen 7.7 milyon euroya transfer etmiş benim çok dikkatimi çekmişti bursa maçlarında

Ben transfer önerilerine yazmıstım yaklasık bi 4-5 sayfa öncede muhabbeti gecti iyi topcu hem ofanzif ortasaha hem kanatlarda görev yapabiliyor Ama suan ihtiyacımız olan leroy fer evertona gitmemiş ya biri yedi beni az önce:asd:

ben seni destekleyen bir şey yazmıştım senin cevap verdiğin arkadaşa yönelik. yanlış anladın galiba. olayı doğrudan sneijdere yapılmış bir hareket olarak algılıyorlar, halbuki yerine giren engine de yapmıştı sneijderle ilgisi yok demek istedim.

Geri alıyorum o zaman. Ben aynı kişi sandım :)

Neyse dediğim gibi Umut-Sneijder arasında bir sıkıntı yok. O hocaya kızıyor biraz da üzüldü bence yanlış tercih idi. Engin-Sneijder aynı anda girdi çünkü Melo'yu hesaba katmadı hoca.

Bursaya karsi kadro:

Muslera

Sabri Semih Danny Riera

Melo Selcuk

Hamit Sneijder Amrabat

Burak​

içimde bir ses hoca Drogba' yı da aldıktan sonra H.Balta' yı sol beke hazırlıyor gibi diyor.

Amrabat'ı silip atmak istemiyor

Amrabat silinmez zaten şu andan sonra

tek forvet oynamaya başlayacaksak amrabat en büyük silahımız olacaktır zaten alışkın oldugu sistem yardımcı forvet pozisyonu 4-4-2 de oynayamıyor onunda işine gelecektir yeni sistem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt