Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Başkan delirtti sonunda fenevi;

Nasıl oturduysa içlerine kuşbeyinlilerin;

Emre geldi mi?:lol: diye sorup duruyorlar heryerde, ulan iş yerimdeki eziklerde ki heyecanı görseniz bi:D

Emre de geldiğinde göre şike yapmamaları için bir sebep kalmadı.

Emre : "Alo ben Emre abin...zorlama aldıracam seni.."

Transfer Nöbeti

Hamit;zaman ardayı almadan ziyade Amrabatı parlatıp pazarlama zamanı .8.5 verdik öncelikle 15 e bir satalım.

Keşke Baha, ama ben Terim'in yüksek ihtimalle 4-3-1-2 oynatacağımı ve bu kadroda Amrabat'a yer olmadığını düşünüyorum.

Burak ile Amrabat arasında tercih yapmak gerekiyor, ya 4-2-3-1 oynatıp Amrabat'ı oynatacağız, ya da önceki sistemde Burak'ı. Ben Burak'ı tercih ederim.

söylediğine aynen katılıyorum. eminim türk futbolunda keşfedilmeyi bekleyen (semih) gibi nice cevherler vardır. bence bunları keşfetmek çok zor olmasa gerek onu geçtim a2 takımına bile yıldız oyuncu kazandıramamak çok üzücü. bu geceden beri düşünüyorum neden son zamanlarda alt yapıda kıpırdama yok fatih terim yetersiz diye yakınıyor. oyuncunun teknik olanını almak gerekmez mi ? hatta avrupada ben oyuncunun tekniğine bakarım çünki bu doğuştan gelir sonra ki özellikler sonradan kazandırılır mantığı varken bizimkiler kasap oyuncu arıyor aklım mantığım almıyor. bir takmışlar kafaya fiziki özellik diye abi teknik olsun fizik gelişir herkes emre çolak gibi tıfıl kalmaz sonra avrupaya gidince neden 5 yiyip dönüyorlar dönüp bir geriye baksınlar nerede yanlış yapıyorum diye fazla düşünmezler anlarlar. alt yapı ve strateji hatası.

Fatih Hoca alt yapıya el attı bu sezon benim bildiğim ama meyvelerini yemek en az 2 sene sürer gibi bişiler söylemişti.

721728535.jpg

Reyisime laf söyletmem ama harbiden komik ya:)

Beyler son iki maçta Sabri gayet iyi oynadı. Bana sorarsanız şu an Balta ve Çağlar'dan kat kat iyi durumda. Kadroya halen Hakan Balta yazıp da Sabri'ye sataşmanın mantıklı bir yönü yok.

Sabri Reis hatırına benden size Sabri'li bir kadro :ayatollah:

--------Muslera--------

Sabri-Semih-Dany-Eboue

Engin-Hamit-Selçuk-Riera

---Sneijder-------------

----------Drogba-------

Beyler son iki maçta Sabri gayet iyi oynadı. Bana sorarsanız şu an Balta ve Çağlar'dan kat kat iyi durumda. Kadroya halen Hakan Balta yazıp da Sabri'ye sataşmanın mantıklı bir yönü yok.

--------Muslera--------

Sabri-Semih-Dany-Eboue

Engin-Hamit-Selçuk-Riera

---Sneijder-------------

----------Drogba-------

bu sezon için sabriye laf atan ? alnını karışlarım çatır çatır oynadı daha ne yapsın. bende sana katılıyorum yabancı sıkıntısı çekersek sol kanatta yada sağ kanatta oynayabilir her halukarda takımı taşıyor.

--------Muslera--------

Sabri-Semih-Dany-Eboue

Engin-Hamit-Selçuk-Riera

---Sneijder-------------

----------Drogba-------

sabri reis hatrına bile olmaz..

eboue sol-burak kes- orta saha defansif olarak sayıf...

el attı derken transferleri o mu yapıyor :) kim alıyorsa bu oyuncuları ciddi sıkıntı var işin ehli değiller belli ki.

belki hatırlarsın devre arasında Müfit Hoca' nın açıklamaları vardı izlediğimiz oyuncuların transferleri ile ilgili konuşmak için geldim gibi bir açıklaması vardı.

Müfit Hoca alt yapı sorumlusu A takım transferleri için gelmemiştir herhalde diye düşünüyorum ben.

Birde benim anlamadığım Galatasaray alt yapısına girmek için 160-170 boy 40-50 kg kıstasımı var diye

bu sezon için sabriye laf atan ? alnını karışlarım çatır çatır oynadı daha ne yapsın. bende sana katılıyorum yabancı sıkıntısı çekersek sol kanatta yada sağ kanatta oynayabilir her halukarda takımı taşıyor.

Sabri ve sol kanat biraz iddialı oldu :D Sabri tek yerde oynar: sağ bek. Ama formdaysa da hakkını verir.

ideal kadro varken, sabri girsin diye. oyunucların yeri değişiyor ..

sabri reyis oynamasın demiyorum, eboue yerine zaten 2 maç daha oynayacak.

Sabri ve sol kanat biraz iddialı oldu :D Sabri tek yerde oynar: sağ bek. Ama formdaysa da hakkını verir.

çağlar ve hakan baltadan daha fazla mesafe alıyor en azından maç içinde temposunu kaybetmiyor. sahada ruhunu kaybetmiş bir hakan balta yerine sabriyi görmeyi tercih ederim. yoksa eboueyi sola çekip sabriyi sağa koymaya gönlüm el vermez. eboue sağda oynar onun performansı takımı daha çok etkiler

Keşke Baha, ama ben Terim'in yüksek ihtimalle 4-3-1-2 oynatacağımı ve bu kadroda Amrabat'a yer olmadığını düşünüyorum.

Burak ile Amrabat arasında tercih yapmak gerekiyor, ya 4-2-3-1 oynatıp Amrabat'ı oynatacağız, ya da önceki sistemde Burak'ı. Ben Burak'ı tercih ederim.

Söylediklerine katılıyorum.Ama Fatih hocam kesinlikle Amrabata yer bulacaktır diye düşünüyorum.11 de olmasa bile maçın durumuna göre ilerleyen zamanlarda Amrabatı oyuna sokabilir.Haklısın tercih artınca oynatabilme sorunu çıkabiliyor.

Ama Amrabatın bir şekilde kendisini gösterebilmesi gerekiyor.Tabiiki bu da oynamaktan geçiyor.

Re: Transfer Nöbeti

Sadece ruhu için bu kadroda bulunur Sabri. Adam bütün sezon tribünden izlerken maçları yüzü bir kere bile asık değildi. Görev verilince de yapmadığını söyleyebilecek var mı? Sabri'yi tartışmanın bir anlamı yok. Yeri geldi mi görevini yerine getiren, kapasitesi sınırlı ama gerçek Galatasaraylı bir oyuncu.

Sent from my HTC Sensation using Tapatalk 2

Eğer solbeke transfer gerçekleştiremeyeceksek,solbekte sabriyi denesek nasıl olabilirki acaba diye düşünmeden edemiyorum.

En azından hırs var "Çağlar ve hakanda asla olmayan şey"+bek mantalitesi var"Rierada olmayan şey"takım aidiyeti var.

Ona hocam tarafından şöyle direktif verilirse iyi savunma yap 11 i kap ileri fazla çıkma ve stoperlerede yardımcı ol dense bence yapabilir gibime geliyor.Hiç oynamadı orada ama ne dersiniz?Olabilir mi acaba?

yönetim maddi açıdan zamanında zor durumdayken, arkadaşlarının parasının bir kısmını kendi cebinden verdiğine dair rivayetler var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt