- 16 Haziran 2010
- 208.893
- 162.525
- 6.838
Cevap: Transfer Nöbeti
Son dakika
Shanghai sorun cikartiyor
Son dakika
Shanghai sorun cikartiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
“Sneijder ve Drogba pastamızdaki 2 çilek” - sportstv
Beyler yönetim çok enteresan gerçekten. Kimse farkında değil ama bu adamlar bişeyler yapıyorlar.
Önce Hasan Şaş ve Davala Porto yu ziyaret etti haberleri çıktı. Sonra Başkan İnterle Sneijder ile ilgili görümelerinden önce asıl Altyapı ile ilgili bilgi alışverişi yaptık falan dedi ama Sneijder mevzusuna kaynadı. Şimdide Almanyada Birkaç takımla Altyapısı konusunda görüşcekmişiz.
Ayrıca Drogbayı GSTV de açıkladığında bundan sonra genç futbolculara yönelicez dediğinde tam olarak ne dediklerini anlamamıştım.
Ama şimdi kafamda bişeyler oluşmaya başladı. Bunlar sadece dillendirilenler. Misal belkide Tafareli biz sürekli transfer için falan gidiyo sanıyoruz.
Galiba Galatasarayda çok büyük bir Altyapı Projesi oluşturuluyor.
“Sneijder ve Drogba pastamızdaki 2 çilek” - sportstv
Beyler yönetim çok enteresan gerçekten. Kimse farkında değil ama bu adamlar bişeyler yapıyorlar.
Önce Hasan Şaş ve Davala Porto yu ziyaret etti haberleri çıktı. Sonra Başkan İnterle Sneijder ile ilgili görümelerinden önce asıl Altyapı ile ilgili bilgi alışverişi yaptık falan dedi ama Sneijder mevzusuna kaynadı. Şimdide Almanyada Birkaç takımla Altyapısı konusunda görüşcekmişiz.
Ayrıca Drogbayı GSTV de açıkladığında bundan sonra genç futbolculara yönelicez dediğinde tam olarak ne dediklerini anlamamıştım.
Ama şimdi kafamda bişeyler oluşmaya başladı. Bunlar sadece dillendirilenler. Misal belkide Tafareli biz sürekli transfer için falan gidiyo sanıyoruz.
Galiba Galatasarayda çok büyük bir Altyapı Projesi oluşturuluyor.
emre belozoglu borsa'da![]()
Galatasaray Drogba'yı alınca Aziz Yıldırım Drogba'yı sakatlaması için Emre'yi aldı.

Öyle veya böyle ligde idare edemiyorsun işte olmuyor. O kadar ağır oynuyoruz ki bu sene ve bunun en temel sebebi sırtı dönük top oynayamayan oyuncu eksikliği ve benim şahsi düşüncem dany de riera da su ana kadar gayet iyiler. Tabiki dany'nin pozisyon bilgisinin zayıf olmasi ve riera'in defansif zaaflari yüzünden sıkıntı yaşadığımız doğru ama drogba ve sneijder transferleri ile ileride top tutma sıkıntısını cozecegimiz için bu kadar göze batmayacak dany ve riera. Tabi defansa alternatif konusunda haklısın O konuda seninle hemfikirim.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
belhanda da gelecek daha oraya 8 olacak orta saha![]()