Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Son dakika

Shanghai sorun cikartiyor

Ulan illa ki bir kıllık çıkacak.

-twitterdan

Shangai ile maçımız da yok Drogbayı neden ayarttık acaba ? Şikeyi Çin'e Galatasaray getirmiştir...

:):):):):)

Yaman Akinci ‏@YamanAkinci

Bir SON DAKİKA'da benden olsun ; Çin Kulubu'nün yaptığı prosedür'den ibaretmiş. Problem yok. Drogba konusunda rahat olabilirmişiz.

alper mert ‏@alpermertt

Drogba için Shanghai Shenhua kulübünün FİFA'ya gitmesi bir anlam ifade etmiyor. Zaten dosya FİFA'da kulüp gitmekte geç bile kaldı:)

Galatasaray Drogba'yı alınca Aziz Yıldırım Drogba'yı sakatlaması için Emre'yi aldı.

“Sneijder ve Drogba pastamızdaki 2 çilek” - sportstv

Beyler yönetim çok enteresan gerçekten. Kimse farkında değil ama bu adamlar bişeyler yapıyorlar.

Önce Hasan Şaş ve Davala Porto yu ziyaret etti haberleri çıktı. Sonra Başkan İnterle Sneijder ile ilgili görümelerinden önce asıl Altyapı ile ilgili bilgi alışverişi yaptık falan dedi ama Sneijder mevzusuna kaynadı. Şimdide Almanyada Birkaç takımla Altyapısı konusunda görüşcekmişiz.

Ayrıca Drogbayı GSTV de açıkladığında bundan sonra genç futbolculara yönelicez dediğinde tam olarak ne dediklerini anlamamıştım.

Ama şimdi kafamda bişeyler oluşmaya başladı. Bunlar sadece dillendirilenler. Misal belkide Tafareli biz sürekli transfer için falan gidiyo sanıyoruz.

Galiba Galatasarayda çok büyük bir Altyapı Projesi oluşturuluyor.

​

dünyanın en büyük kulüpleri arasında yer alabilmek için bunu yapmalıyız. tabi ki sansasyonel transferlerde olacak ama kendi içimizden de dünya çapında oyuncular çıkarmalıyız ki başarımızın devamlılığı olsun. bir döngü içerisinde düzenli olarak futbol akademisinden oyuncular çıkarabilmeliyiz ki buradan elde edeceğimiz gelirlerle daha önemli isimleri de kulübe kazandırabilelim.

fifa 16 gün içinde geçici lisansı verir takmayın kafanızı zaten drogba 13-14 şubattan öncede gelmeyeceği için çok da sorun değil

Kendi kendinize strese giriyorsunuz Drogba bizim futbolcumuzdur..

312370_10151383443939265_617760089_n.jpg

“Sneijder ve Drogba pastamızdaki 2 çilek” - sportstv

Beyler yönetim çok enteresan gerçekten. Kimse farkında değil ama bu adamlar bişeyler yapıyorlar.

Önce Hasan Şaş ve Davala Porto yu ziyaret etti haberleri çıktı. Sonra Başkan İnterle Sneijder ile ilgili görümelerinden önce asıl Altyapı ile ilgili bilgi alışverişi yaptık falan dedi ama Sneijder mevzusuna kaynadı. Şimdide Almanyada Birkaç takımla Altyapısı konusunda görüşcekmişiz.

Ayrıca Drogbayı GSTV de açıkladığında bundan sonra genç futbolculara yönelicez dediğinde tam olarak ne dediklerini anlamamıştım.

Ama şimdi kafamda bişeyler oluşmaya başladı. Bunlar sadece dillendirilenler. Misal belkide Tafareli biz sürekli transfer için falan gidiyo sanıyoruz.

Galiba Galatasarayda çok büyük bir Altyapı Projesi oluşturuluyor.

​

Hadi Drogba neyse de, ben Sneijderin öylesine yada sadece para için buraya geldiğine inanmıyorum. Öyle olsa İnter'den yıllık 7.5milyon euro kazanıyodu ve 2.5 yıl sözleşmesi vardı. Anlatılan proje beni çok etkiledi demişti.

Bence öyle gelişigüzel değil, ciddi bir proje var. Ben şimdiye kadar olanları birer rastlantı olarak görüyodum ama, bir anda Lütfü Arıboğan'ın Ceo olması, alt yapımıza lise yapılması. Bu borsa olayları. Ciddi ciddi bu adamlar planlı programlı çalışıyorlar.

Fener yani a.koxaman tam mal

Topal, cristian, sezer, selcuk,meireles,salih ve emre??

Olum 7 tane orta sahanin gobek oyuncusi olurmu??:)

belhanda da gelecek daha oraya 8 olacak orta saha:)

emre belozoglu borsa'da :asd:

Çok karaktersiz bir camia bu Fenerbahçe camiası. Başkanı istifa eder geri döner, teknik direktörü istifa eder geri döner, oyuncusu ayrılır 6 ay sonra geri döner. Ayrıca Emre giderken Fenerbahçe'ye daha fazla zarar vermek istemediğim için gidiyorum minvalinde bir şey söylemişti. Keza Aykut Kocaman da Emre'nin yaptıklarının affedilebilir olmadığını söylemişti. Buna rağmen Aziz Yıldırım gidip Emre'yi getiriyorsa eşortmanlı üstat Aykut Kocaman bu duruma kızıp gerçekten istifa etmesin :sad007:

Yaman Akinci ‏@YamanAkinci Sneijder ile Drogba'yı alan Başkan, Shanghai Shenhua'yı da alır, kızdırmasınlar adamı :)

Galatasaray Drogba'yı alınca Aziz Yıldırım Drogba'yı sakatlaması için Emre'yi aldı.

Bir video vardı. Drogba'nın çindeki bi maçından. Çinli eleman Drogba'ya doğru koşuyor, Müdahale ediyor ama kendi düşüyor. O hesap yani. :asd:

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Öyle veya böyle ligde idare edemiyorsun işte olmuyor. O kadar ağır oynuyoruz ki bu sene ve bunun en temel sebebi sırtı dönük top oynayamayan oyuncu eksikliği ve benim şahsi düşüncem dany de riera da su ana kadar gayet iyiler. Tabiki dany'nin pozisyon bilgisinin zayıf olmasi ve riera'in defansif zaaflari yüzünden sıkıntı yaşadığımız doğru ama drogba ve sneijder transferleri ile ileride top tutma sıkıntısını cozecegimiz için bu kadar göze batmayacak dany ve riera. Tabi defansa alternatif konusunda haklısın O konuda seninle hemfikirim.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sneijder ile o problemi cozerdik diye dusunuyordum iste, hayirlisi.. benim tek korkum takim olgusunun kaybolmasi endiselendiriyor.. gerisi umrumda degil.. bide tabiki alternatifin olmayisi.. yaklasik 6 aydir top oynamayan, sakatliktan donecek olan BIG CHiefimiz.. bide Gokhan Zan..

belhanda da gelecek daha oraya 8 olacak orta saha:)

belhandayı alamayacakları için taraftarın gazını almaya çalışıyorlar

ama ben tekrar yazıyorum atletico transferin bitimine 2 gün kala bunları yakalamışken 3-4 milyon yolmadan bırakmaz bu kuışları

bence aziz aykutu yollamak için yapmış ta olabilir bunu.aykut şimdi cidden istifa edebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt