Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bulalım şöyle iyi bi stoper hiç bi eksiğimiz kalmaz o zaman

Resmi sitelerinde puhahaha

170559-500.jpg

tam olarak böyle sırıttım

Drogba'nin ne kadar gol atacagi arkasinda olan oyunculara + oyun anlayisimiza baglidir bence. Eger örnek Sneijder ve Selcuk + kanatlar islerse ve cok pozisyona girersek bol gol atariz. Drogba buldugunu kacirmaz, diger yandan Burak cakar.

Ama iste cok pozisyon'a girme sIkIntIsi var, bu Sneijder ve Drogba ile cözülür ama.

drogba'nin birde soyle bi ozelligi var, forvet olarak pozisyon bilgisi ust duzey. misal huntelaar, van persie gibi.

bu cok onemli bisey kanimca. fazla kosmasina gerek yok, nerde nezaman duracagini cok iyi biliyor. :)

15ten aşağı atmaz diyorum bende ama hayırlısı :) sırf 7-8 tane muslera attirmazmi ya hani chelseade onun meşhur golleri varya cech degaj yapar defansa vücudunu koyup döner vurur gol olur ::)) ben musleradan baya bi asist bekliyorum :)

15 max. daha fazlasını bekleyemeyiz, onu da atarsa zaten 5 yıl daha kontrat imzalanmalı :D

[video=youtube;Dfk5JJh5Dus]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Dfk5JJh5Dus[/video]

Bunu izlediniz mi?:D

15ten aşağı atmaz diyorum bende ama hayırlısı :) sırf 7-8 tane muslera attirmazmi ya hani chelseade onun meşhur golleri varya cech degaj yapar defansa vücudunu koyup döner vurur gol olur ::)) ben musleradan baya bi asist bekliyorum :)

Takımda 4 forvet olduğu için 7-8 tane atar gibi geliyo bana inş dediğin gibi olur ki öyle olursa zaten ligde açık ara şamp. oluruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt