Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 78.325
- 68.565
- 5.003
Cevap: Transfer Nöbeti
bulalım şöyle iyi bi stoper hiç bi eksiğimiz kalmaz o zaman
bulalım şöyle iyi bi stoper hiç bi eksiğimiz kalmaz o zaman
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
didier drogba
sanıldığı gibi ne 15 ne 20 ne de 99 numaralı formayı giyecektir..
kanımca hücum oyuncusuna yakışmayacak, tahmini zor bir numara seçmiştir. sürpriz olsun.
not: 1-18 arası.
31.01.2013 00:27
srfydn
Resmi sitelerinde puhahaha
Drogba'nin ne kadar gol atacagi arkasinda olan oyunculara + oyun anlayisimiza baglidir bence. Eger örnek Sneijder ve Selcuk + kanatlar islerse ve cok pozisyona girersek bol gol atariz. Drogba buldugunu kacirmaz, diger yandan Burak cakar.
Ama iste cok pozisyon'a girme sIkIntIsi var, bu Sneijder ve Drogba ile cözülür ama.
15ten aşağı atmaz diyorum bende ama hayırlısısırf 7-8 tane muslera attirmazmi ya hani chelseade onun meşhur golleri varya cech degaj yapar defansa vücudunu koyup döner vurur gol olur :
) ben musleradan baya bi asist bekliyorum
![]()
Belhanda yı alamadıklarını resmi ağızdan söylemişler mi ciddi ciddi?
fk5JJh5Dus]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Dfk5JJh5Dus[/video]
didier drogba
kanımca hücum oyuncusuna yakışmayacak, tahmini zor bir numara seçmiştir. sürpriz olsun.
srfydn
didier drogba
srfydn
Neyse simdi ben kactim size iyi nöbetler, son saatleri degerlendirin ve sonra foruma da girmemezlik yapmayin.
Iyi geceler.
15ten aşağı atmaz diyorum bende ama hayırlısısırf 7-8 tane muslera attirmazmi ya hani chelseade onun meşhur golleri varya cech degaj yapar defansa vücudunu koyup döner vurur gol olur :
) ben musleradan baya bi asist bekliyorum
![]()
didier drogba
srfydn
1 ya da 12 bence![]()

12 olabilir mi acaba
didier drogba
srfydn