Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

son bi hamle olursa aziz gelir serdar yoksa kimse gelmez ayrıca aykuta sahip çıkalım ne olursa olsun bizim evladımız

Ben birşeyi kabullenmiyorum yanlış anlaşılmasın ancak Galatasaray ın her hareketine dikkat ediyorlar zaten bu ligin şampiyonu biz olacağız bizi durduracak bir takım yok ancak şampiyonlar ligi öncesi bizi kavgaya sürüklemeleri Shalke maçına olan konsatrasyonumuzu etkiler.Benim tek çekincem şampiyonlar ligi.

Korkmayın bir şey olmaz. 1-2 gün ağlarlar geçer. Asıl itiraz edip, Melo'yu savunmazsak kötü. Ezeceksin bunların başlarını, seslerini çıkaramayacaklar.

Ne Belhandaymış arkadaş. Amrabat ile kıyaslaman saçma bir kere. Ayrıca Fas milli takımda yedek değil miydi bu ? Ne zaman duydunuz bu oyuncuyu da ligin tozunu atıcak demeye kadar geldi. Keşke gelseydi, biraz bizim seviyemize yaklaşırlardı da ligin keyfi çıkardı fena mı.

Youtubeden izlemistir :D

sanami soracam ne yapacagimi ? at gozlukleriyle bakmaya devam et sen dunyada tek galatasaray var baska klub yok ;)

bir kuş gördüm üm
images

demek istemiyorum yorumlarını incelemeye aldım yakalayacam burdaki kusları senin yorumlarına bakıyorumda hep fenev otesi burdaki kusların ben...... anladınız telef edecem onları beter olsun ezikler antu(anguttakiler) ve digerleride

Ceza tükürdügü icin verilmis.ulan ben bu tahkiminde tuüpcününde

Tukurdu ise o zaman neden 4 maç verilmiş .meireles tukurmedi diye 9 maç indirdiniz o zaman 9 maç niye vermediniz der şimdi azize size . Sizin vereceğiniz ceza bu kadar olur gay işareti + taraftarı kışkırtma 4 maç tukurmeme 4 maç .

Renktaslar burada pfdkya diyecek birşey yok onlar hakem raporuyla ceza verirler .hakeme inanırlar .ama tahkim video görüntüsü ile tukurmedi derse 2 maça iner

sucsuz oldugun yerde kendini savunmayacaksin öylemi?! yemisim f7 yi 8tasi yok öyle. onlar itiraz etsekde ötecek itiraz etmezekde öter. kuslar devamli öter. Melo sucsuz ise itiraz edilir . artik 3 D li gözlükle mi bakarlar bilmem neyle mi görürüz. pfdk hakem raporuna bakarak cezayi kesti öyle inceleme yapmiyor onlar tahkim gibi.

Arkadaşlar ben kendi düşüncemi söylüyorum.Hiç bir kuştan korkum felan olduğundan dolayı değil şampiyonlar ligi öncesi bizi yanlış yere sürüklememekeri için.

futbolu biraz takip eden insan feneri tanir bende avrupadayim adamlarin heryerde dernekleri var ,sampiyonlar liginde oynadilar,anelka carlos vs.. transferleri sayesinde tanimayan adam zor cikar feneri, hele drogba oynadigi rakibimi tanimiyacak ?

vay be bende avrupadayim hemde doguma büyümeli. bayada geziyorum isimden dolayi ama simdiye kadar bir tane dernek göremedim acikcasi. Avrupada futbol icinden gelenler yada daha dogrusu futbol ile ilgilen insanlar f7 yi bilirler ama pek de iyi bilmezler . carlosdan anelkadan daha cok bu 3 temmuz olayindan biliyorlar :D

Tükürmediki ceza alsın.Ya ceza 4 maç olarak kalır yada tamamen kalkar tahkimden.İndirim olmaz.Ama şikeyi örten,ırkçılığa 2 maç ceza veren hakeme tükürüğü 4 maça indiren bu tahkim bence ceza yetersiz desin ve 8 maç yapsın hatta bonservisini iptal etsin.Çünkü haksız adaletsiz bir lig olacak yoksa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt