GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 329

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
974,1K
Sayfa
329/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arda fener muhabbettini neyini konuşuyorsunuz yahu???

akıl mantık var bir kere

şpl olmayacaak- muhtemel 2 yıl ceza yiyiecek takıma- her türlü tepkilere karşı gidermi??

para için diyeceksiniz gitsin o zaman katar seneye...

size bruma ile ilgili videolu haber getiriyorum, sesiniz çıkmıyorr..

sonra murat bu brumayı çok yazıyorsun getiremedin diyorsunuz..

fb arda yı sittin sene getiremez, ben o brumayı buraya getircemmm.............:happy::happy::happy:

Transfersizlikten ölecez yakında. Bence sol bek ve Bruma arasında kaldılar.

Bu olay Türkiye dışında olsa, taraftarlar olarak gururlanırdık. Hocamız o kadar iyiki milli takımın başına da isteniyor diye ama bu ortamda herşeyi düşünüyor insan...

Ama çok fazla karamsar olmaya gerek yok. Şimdi Bursaspor maçına konsantre olmalıyız ardından da transfer işlerini hızlandırmalıyız.

Kimsenin tripe girdiği yok. Sen atılan yorumları ezberlemiş kendi kendine gelin güvey ergen olmuşsun. Birde şikayet ediyor utanmadan. Hakaret ediyorsun üstüne de. Uza yat uyu. Kendi halinde takıl ne halt ediyorsan et saygısızlık yapma kimseye. ciklet alacam sana uslu durursan manavdan da hıyar.

Ne zırvalıyon aslanım sen kendini ne zannediyon yırtık dondan çıkar gibi aklınca ayar vermeye çalışıyon sonra vıdı vıdı seni adam yerine koyup kaile almışmıyım ben hayır hıyarıda kendine al koleksiyon yaparsın

Bak kardeşim o olayın bundan farkını mantıklı sebeblerle izah et tamam diyeyim.Ama MANTIKLI OLSUN

Ortada milli takım var ft galatasaraydan vazgecmem diye dedi mi milli takımkutsal bir kurum olat demirörn filan dğil

Arda üstüne basa basa bin kere ben galatasarayın evladıyım fenere gitmem ben emre değilim dedi illa gitmiyeceğini kanıtlaaması için anlaşma filan mı imzalamalı

Dün arda fenerde haberleri çıkar dedik bu mallara arsenal dedikten sonra niye ortalığı karıştırıyorsun sırf sen yapıyorsun bunu

Bak kardeşim o olayın bundan farkını mantıklı sebeblerle izah et tamam diyeyim.Ama MANTIKLI OLSUN

seni çağıran federasyon başkanı, ne demek gitmez demiştik. gidecek tabi ki, kişiyi sevmek ya da sevmemek ile makama saygı farklı şeylerdir.

sana imzala diyen Başbakan, kendisine hayır diyenlerin ve kulübün devletle ilişkileri (vergi, arsa tahsisi vs.) ortada iken Galatasaray menfaatlerini düşündüğü için bile imzalamış olabilir.

Fatih Hoca bu işi para karşılığı yapmayacak.

Arda ile Fatih Terim'in hiç bir benzerliği yok. ne baskı açısından, ne para, ne başarı, ne kariyer..

Ne zırvalıyon aslanım sen kendini ne zannediyon yırtık dondan çıkar gibi aklınca ayar vermeye çalışıyon sonra vıdı vıdı seni adam yerine koyup kaile almışmıyım ben hayır hıyarıda kendine al koleksiyon yaparsın

Eti puf alacam bak ısrar ediyorum. Birde bu kahve ağzını bırak seviyeni daha da düşürme. Israrla cevap yazıyor bir de.

------------Drogba----------

------------Sneijder----------

Arda--------------------Bruma

--------Melo----Selcuk-------

SL icin manyak olur. Hadi gelin artik usaklar. :D Burakla Drogba sürekli degisir.

Ortada milli takım var ft galatasaraydan vazgecmem diye dedi mi milli takımkutsal bir kurum olat demirörn filan dğil

Arda üstüne basa basa bin kere ben galatasarayın evladıyım fenere gitmem ben emre değilim dedi illa gitmiyeceğini kanıtlaaması için anlaşma filan mı imzalamalı

Dün arda fenerde haberleri çıkar dedik bu mallara arsenal dedikten sonra niye ortalığı karıştırıyorsun sırf sen yapıyorsun bunu

Ben niye ortalıgı karıstırayım.Herkes fikrini beyan ediyor.O zaman senin mantıgınla foruma girmemek lazım bu bir.İkincisi ise Fatih hoca milli takıma yukarıdan gelen baskılar yüzünden geldi milli meseleden dolayı değil ve bunun aynısı da Ardaya olabilir.Tamam kapiş?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt