GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 331

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
974,1K
Sayfa
331/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hah bende öyleyim kardeşim.Sadece biraz daha tedirginim:)

bence seneye arda bizde. birincisi arda kendi artik donmek istiyor yuvasina. ikincisi athletico madridle mukavele suresi etkeni. ucuncusu su askerlik suresi icin zaman dilminide doldurmus oluyor bedelliden faydalanmak adina yanilmiyorsam. ve birde kiz arkadas/nisanli/sevgili herneyse. yani anlayacan tum oklar seneyi gosteriyor

hm iyide fatih hoca milli takima transfer oldu sayilir öyle yada böyle. sif laf yetistireyim diye olmuyor bazen bu isler kardesim.

Kardeşim bizde küfürsüz falan bişey tartışıyoruz.Buda bir transfer sadece febe ile alakası yok.Bizim eski topcumuzun bize dönme ihtimali olan topcumuzun olası transferini konusyoruz.Ama hemen mod nerde ayagına giriyorsun

Kardeşim bizde küfürsüz falan bişey tartışıyoruz.Buda bir transfer sadece febe ile alakası yok.Bizim eski topcumuzun bize dönme ihtimali olan topcumuzun olası transferini konusyoruz.Ama hemen mod nerde ayagına giriyorsun

ya ben arda konusunda mod cagirmadim ki burda.

burda iki tane arkadasimiz vardi birbirine yigiyordu farkina varmdiysan iki saatir.

onlari uyarmalari lazimdi modlar. ben cikayet etmedim cünkü genelikle yapmiyorum bunu.

arda konusu mod ile alakasi yokdu. bizimle ilgilide degildi benim arda konusunda dedim. fener-arda transfer konusuydu benim derdim.

arda fenere gitmeycegini cok iyi bildigim icin ve bu ahber siparis haber oldugunu bildigim icin fener forumda tartisin bunu dedim sadece.

belki iki mesaj birbirine karismis ola bilir.

bos.gif

Fenerologia @fenerologia 1h

BİLGİ BÜYÜK YERDEN HEM KAKA HEM DE ARDA FENERBAHÇE DE!!!

Fenerologia @fenerologia 1h

GÜNÜN BOMBASI YÜKSEL ÇAĞLAR ´´ ARDA TURAN FENERBAHÇE FORMASINI GİYMEYİ KABUL ETTİ´´

Ulan :lol:

ya ben arda konusunda mod cagirmadim ki burda.

burda iki tane arkadasimiz vardi birbirine yigiyordu farkina varmdiysan iki saatir.

onlari uyarmalari lazimdi modlar. ben cikayet etmedim cünkü genelikle yapmiyorum bunu.

arda konusu mod ile alakasi yokdu. bizimle ilgilide degildi benim arda konusunda dedim. fener-arda transfer konusuydu benim derdim.

arda fenere gitmeycegini cok iyi bildigim icin ve bu ahber siparis haber oldugunu bildigim icin fener forumda tartisin bunu dedim sadece.

belki iki mesaj birbirine karismis ola bilir.

pardon k bakma yanlış anlamışım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt