Soner Özay
Aslan Üye
giderken de transferin bitmesine sayılı gün kala gitmişti. gelip gelmeyeceği ayrı konu ama, süreyle ilgili sıkıntı yok, her an olabilir.
inşallah olur ama atletico bırakmaz gibime geliyor bana
giderken de transferin bitmesine sayılı gün kala gitmişti. gelip gelmeyeceği ayrı konu ama, süreyle ilgili sıkıntı yok, her an olabilir.
![]()
Fenerologia @fenerologia 1h
BİLGİ BÜYÜK YERDEN HEM KAKA HEM DE ARDA FENERBAHÇE DE!!!
GÜNÜN BOMBASI YÜKSEL ÇAĞLAR ´´ ARDA TURAN FENERBAHÇE FORMASINI GİYMEYİ KABUL ETTİ´´
Ulan :lol:
inşallah olur ama atletico bırakmaz gibime geliyor bana
![]()
BİLGİ BÜYÜK YERDEN HEM KAKA HEM DE ARDA FENERBAHÇE DE!!!
GÜNÜN BOMBASI YÜKSEL ÇAĞLAR ´´ ARDA TURAN FENERBAHÇE FORMASINI GİYMEYİ KABUL ETTİ´´
Ulan :lol:
karnıma ağrılar girdi gülmekten çok yaratıcı olmuşArda'nın Kakasını alırlar.
34cimbom34 @34cimbom34 3 sa
yabancı konusunda ilginç şeyler duyuyorum demştim 1 hafta önce söyliyeyim sizinde haberiniz olsun ab uygulaması olacak diye duydum
transfer sezonu bittikten sonra mı olacakmış![]()
Teknik direktör olarakta Mourinho.Üstelik Adamspor'un ve 1 milyar 907 milyon takipçisi olan çakma bir Twiter'cıya göre ön protokol imzalanmış bile.Yalnız CAS'tan sonra fbyi Messi, Ronaldo'dan aşağısı kesmez.![]()
![]()
Vallahi Milli Takim umrumda degildi son zamanlar, cünkü hepimizi cok üzmüs, biktirmisti artik. Ve bir cogumuz buna karsiydik. Ama ne yalan söyleyim, Hocamizi orda görünce ayri bir gurur yasamadim degil. Acayip duygulandim. Artik Milli Takim maclarinda heyecan duyacagiz yine. Ben simdiden iki hafta sonrasi merakla bekliyorum. Federasyon her ne kadar yalnis olsada, o bayragin altinda Hocamizi görmek bizi gururlandirmalidir arkadaslar. Bu ülkenin gelmis gecmis en büyük hocasi o. Imparatorumuz. Gururumuz. Herseyimiz. En zor zamaninda, en kötü sartlar altinda görevden kacmadigi icin, gururluyum. her ne olursa olsun, Vatanimiz ve Galatasarayimiz icin canini verebilecek biri o. Inanin su an Demirören falan umrumda degil. Ben iyi ki kabul etmis diyorum. InsAllah bizi Brezilya'ya tasir. Evet belki bir mucize, belki imkansiz ama Fatih Terimin oldugu yerde her zaman umut vardir ve imkansiz yoktur. Son bir defa Milli Takim ile Brezilyada boy göstersin. Bunu onun icin cok istiyorum. Fazlasiyla hak ediyor bunu. Cok haksizliklar gördü. Yeri geldi haksiz yere maasi tartisildi, yeri geldi taktik bilgisi yok dendi. O yüzden Brezilyada güzel bir veda ile ugurlansin Milli Takimimizdan. Ondan sonra Galatasarayimiz ile kirilacak yeni rekorlar ve yasanacak bir Avrupa Sampiyonlugu var hala sirada. Seni birdaha böyle görünce anladimki Hocam, iyi ki Galatasaryliyim ve iyi ki sen bizim Imparatorumuzsun. Sen bizi cok sevindirdin, yüzümüzü güldürdün. ALLAH'ta daima seni güldürsün. Kimsenin yapamaz dedigini yap, götür su takimi Brezilya'ya. Biraz karamsar olmayi birakin, destek olun ve hocamiz ile gurur duyun. Biz arkandayiz hocam!! Kimde var böyle Hoca, böyle büyük bir karakter. Tarih bunlarin hepsini yazacak. Ve tarih onu BÜYÜK GALATASARAYLI FATIH TERIM diye yazacak!!!
bugünün en güzel-anlamli yazisini okudum . süpersin kardesim. gözlerim doldu resmen yemin ediyorum yazini okurken
ek olarak. okadar imkansiz bir konuda degil bu dünya kupasi meselesi bence. zor mu zor tabiki.
romanya evinde bu macarlara yenilmesin yeter. bizde romanyayi yendikmi ve diger maclarimizi 2ci oluyoruz. zor ama imkansiz degil dedigim gibi.