GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 333

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
974K
Sayfa
333/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya bırakın bu işleri giden gider aslolan galatasaraydır arda gitti şampiyon olmadıkmı fatih terim gitti şampiyon olmadıkmı,ayrıca hiç birimiz fatih terim kadar galatasaraylı değilizdir adam ömrünü vermiş bu takıma kim nere giderse gitsin sıkıntı yok herkezin yeri dolar

EyvAllah Renkdas. Benim gibi düsününlerin olmasina cok sevindim.

aslinda herkez senin gibi düsünüyordur ama sorun ordaki duran insanlardan kaynaklaniyor. son yilarda kendilerinden okadar nefret etirdiler ki bu nefret öyle bir güc aldiki cogu kiside milli duygular resmen ikinci plana atildi. senin yazin ama cok dogru bence. bide yine ek olarak hoca bu senin bas ettigin duyguyu ortaya koymak icin bilerek bence herhangi bir ücret istemedi.

halka göstermek isoyr her sey para degil hele hele ki konu türkiye ise.

anlayan anladi bu mesaji ki sen anlamisin bravo.

aslinda herkez senin gibi düsünüyordur ama sorun ordaki duran insanlardan kaynaklaniyor. son yilarda kendilerinden okadar nefret etirdiler ki bu nefret öyle bir güc aldiki cogu kiside milli duygular resmen ikinci plana atildi. senin yazin ama cok dogru bence. bide yine ek olarak hoca bu senin bas ettigin duyguyu ortaya koymak icin bilerek bence herhangi bir ücret istemedi.

halka göstermek isoyr her sey para degil hele hele ki konu türkiye ise.

anlayan anladi bu mesaji ki sen anlamisin bravo.

Icimden gecenleri yazdim. Basin toplantisinda müthis duygulandim. O insanlar konusunda sana yüzde yüz katiliyorum. Ama Terim bunu o kadar cok istiyorsa, ki istemesi dogru, bizde üzmeyelim hocamizi. (ordaki duran insanlar kim olursa olsun, yinede milli takimdir o. O bizim takimimiz.) Ben iyiki böyle oldu diyorum simdi. Bizi Brezilya'ya götürmesinide tüm kalbimle istiyorum. Biz evlatlari olarak tam destek full destek olmamiz lazim. Hocaya bunu hissetirmemiz lazim. Ilk macta pankartlar acilsin. Hoca'ya arkasinda oldugumuz gösterilsin. Ondan sonra hep beraber Brezilya'ya insAllah......

Aleykum selam. 4 maçlık anlaşıldı milli takımla. Mayısa kadar da danışman olarak görev yapacak hoca. Yani 1 yıllık sözleşme. Sonra Galatasarayla yola devam.

Eyvallah Can...:rose:

İyi olmuş. Bizden bazıları gitmesin falan dediler ama; kabul etmeseydi; daha doğrusu taşın altına elini olmasa da parmağını koymasaydı, febeş medyası FT yi kesin vatan haini ilan edeceklerdi. :badwords:

Hemde FT. kendisini test etmiş olur, daha ağır yüklere karşı. Sezon sonunda da yükü atıp, sadece GS ile kalınca hafiflik hisseder, hızlanır.:dogrun:

Üstelik o dillere destan egosuna da bir çentik daha atmış olur..:bgking1:

.

.

.

Eyvallah Can...:rose:

İyi olmuş. Bizden bazıları gitmesin falan dediler ama; kabul etmeseydi; daha doğrusu taşın altına elini olmasa da parmağını koymasaydı, febeş medyası FT yi kesin vatan haini ilan edeceklerdi. :badwords:

Hemde FT. kendisini test eymiş olur, daha ağır yüklere karşı, sezon sonunda da yükü atıp, sadece GS ile kalınca haifilik hisseder hızlanır.:dogrun:

Üstelik o dillere destan egosuna da bir çentik daha atmış olur..:bgking1:

.

.

.

Şimdi geriye sadece transfer kaldı. Bir bruma iyi olurdu.

Transferin sonuna doğru geliyoruz. Umarım önümüzdeki günlerde sağlam bir kanat oyuncusu alırız.

Avrupadaki maçların özetlerine bakınca bizim futbolumuz çok durağan görünüyor. En azından kaliteli bir kanat oyuncusu belli ölçüde hareket getirebilir oyunumuza.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt