Nejat Ilgaz
Tecrübeli Üye
Ezik şikeci cinsiyeti belli olmayanlar Arda ve Kaka lı kadro yapmaya baslamıs
Ekmek arasına sürülecek beyin yok bunlarda
birde elindeki yabanci var onu unutma.
EyvAllah Renkdas. Benim gibi düsününlerin olmasina cok sevindim.
Selamın Aleyküm Dostlar...
Bu FT vs Milli Takım iş nooldu , takibedemedim..
aslinda herkez senin gibi düsünüyordur ama sorun ordaki duran insanlardan kaynaklaniyor. son yilarda kendilerinden okadar nefret etirdiler ki bu nefret öyle bir güc aldiki cogu kiside milli duygular resmen ikinci plana atildi. senin yazin ama cok dogru bence. bide yine ek olarak hoca bu senin bas ettigin duyguyu ortaya koymak icin bilerek bence herhangi bir ücret istemedi.
halka göstermek isoyr her sey para degil hele hele ki konu türkiye ise.
anlayan anladi bu mesaji ki sen anlamisin bravo.
Aleykum selam. 4 maçlık anlaşıldı milli takımla. Mayısa kadar da danışman olarak görev yapacak hoca. Yani 1 yıllık sözleşme. Sonra Galatasarayla yola devam.
Eyvallah Can...:rose:
İyi olmuş. Bizden bazıları gitmesin falan dediler ama; kabul etmeseydi; daha doğrusu taşın altına elini olmasa da parmağını koymasaydı, febeş medyası FT yi kesin vatan haini ilan edeceklerdi. :badwords:
Hemde FT. kendisini test eymiş olur, daha ağır yüklere karşı, sezon sonunda da yükü atıp, sadece GS ile kalınca haifilik hisseder hızlanır.:dogrun:
Üstelik o dillere destan egosuna da bir çentik daha atmış olur..:bgking1:
.
.
.
Forumda siyaset bölümü kapatılmış şimdi öğrendim.
Günün en güzel haberi.![]()
Forumda siyaset bölümü kapatılmış şimdi öğrendim.
Günün en güzel haberi.![]()
Günün en güzel haberi mi..?????
Forumun en güzel haberi bu ya.....
Görmedik mi, üyeler ne hale gelmişti gezi komedisinde, hep beraber yaşadık burad sıkıntıları...:90:
Yarın idman basına açık. Acaba diyorum aklımda bir ihtimal var ?
Günün en güzel haberi mi..?????
Forumun en güzel haberi bu ya.....
Görmedik mi, üyeler ne hale gelmişti gezi komedisinde, hep beraber yaşadık burad sıkıntıları...:90:
Yarın idman basına açık. Acaba diyorum aklımda bir ihtimal var ?
Hoca konuşmaz gibi bugün dedi ya 10 gün sonra kamp var orda konuşuruz diye.