GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 330

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
974,1K
Sayfa
330/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler işte bizim diğer takımlarla aramızdaki vizyon farkı

sırf bu yüzden bile Arda başka kulübe gitmez o yüzden rahat olun

Allah'ın izniyle bir gün bu kupayı bu ülkeye Galatasaray getirecek...

UEFA+Champions+League+Trophy+Tour+2013+g2KTrbFUj_Pl.jpg

ya burda mod yokmu acaba ?! beyler biraz sakin olun. kafganiz varsa özelden hal edin lütfen. rica ediyorum. arda-febe konusunu lütfen antuda konusun lütfen mümkünse.

seni çağıran federasyon başkanı, ne demek gitmez demiştik. gidecek tabi ki, kişiyi sevmek ya da sevmemek ile makama saygı farklı şeylerdir.

sana imzala diyen Başbakan, kendisine hayır diyenlerin ve kulübün devletle ilişkileri (vergi, arsa tahsisi vs.) ortada iken Galatasaray menfaatlerini düşündüğü için bile imzalamış olabilir.

Fatih Hoca bu işi para karşılığı yapmayacak.

Arda ile Fatih Terim'in hiç bir benzerliği yok. ne baskı açısından, ne para, ne başarı, ne kariyer..

Peki ama eziklere transferde sow da oldugu gibi rte destekli oldugu biliniyor.Rte sow transferinin başmimarlarından.Sowun onu ziyaretleri Şahenk ve Özdemirin katkıları bunu acıklıyor.Arda ve cevresıne bak acun emre.Ve Rte nin ardaya baskısı bu transferi olası kılmıyor mu?

Ben niye ortalıgı karıstırayım.Herkes fikrini beyan ediyor.O zaman senin mantıgınla foruma girmemek lazım bu bir.İkincisi ise Fatih hoca milli takıma yukarıdan gelen baskılar yüzünden geldi milli meseleden dolayı değil ve bunun aynısı da Ardaya olabilir.Tamam kapiş?

renkdas bende senin dusuncelerini az cok paylasiyorum ondan seni cok iyi anliyorum, birincisi ardanin etrafindaki adamlar beni en cok korkutan menejeri ha bire ingiliz kuluplerine oneriyo galatasaray ciddi sekilde ilgilenince bir ikincisi acun varya, ondan sonra emre abisi var. ama yok gitmez arda. arda bir emre degil karakterlidir. sevildigini biliyor. bak mehmet topalda karakterlidir dedik falan fenere gitti ama sirf galatasray istemediginden dolayi. galatasaray ardayi her daim ister. arda gitmez umuyorum, her firsatta yuvam diyor vs. ama gel gelki benimde icim tam rahat deil allah kahretsin :)

renkdas bende senin dusuncelerini az cok paylasiyorum ondan seni cok iyi anliyorum, birincisi ardanin etrafindaki adamlar beni en cok korkutan menejeri ha bire ingiliz kuluplerine oneriyo galatasaray ciddi sekilde ilgilenince bir ikincisi acun varya, ondan sonra emre abisi var. ama yok gitmez arda. arda bir emre degil karakterlidir. sevildigini biliyor. bak mehmet topalda karakterlidir dedik falan fenere gitti ama sirf galatasray istemediginden dolayi. galatasaray ardayi her daim ister. arda gitmez umuyorum, her firsatta yuvam diyor vs. ama gel gelki benimde icim tam rahat deil allah kahretsin :)

Hah bende öyleyim kardeşim.Sadece biraz daha tedirginim:)

umrumda değil...

isterse 10000000 tane pozisyona girsinler..

önce trömsö ve arsenal- sonra cas bunlara şarkı armağan edecekk

ACISADA ÖLDÜRMEZ-------- ŞEMSİNHO :)

Yok tam tersi işte :) saçma sapan goller yemişler :) Kötü oynamışlar. Zemine bahane bulmasınlar 10numara görünüyor suni muni zemin işte. Biz sulu tarlada oynadık adamlarla.

Peki ama eziklere transferde sow da oldugu gibi rte destekli oldugu biliniyor.Rte sow transferinin başmimarlarından.Sowun onu ziyaretleri Şahenk ve Özdemirin katkıları bunu acıklıyor.Arda ve cevresıne bak acun emre.Ve Rte nin ardaya baskısı bu transferi olası kılmıyor mu?

Öyle bir baskı olsa bile, Arda'nın yapacağı en fazla Türkiye'ye dönmemek olur. Zorla febeye getiremezler. Yani en fazla Galatasaray'a gelmesini engellemeye çalışır yanındakiler. Rte herşeye karışıyor tamam da, futbolcu transfer işlerine de gireceğini tahmin etmiyorum.

Öyle bir baskı olsa bile, Arda'nın yapacağı en fazla Türkiye'ye dönmemek olur. Zorla febeye getiremezler. Yani en fazla Galatasaray'a gelmesini engellemeye çalışır yanındakiler. Rte herşeye karışıyor tamam da, futbolcu transfer işlerine de gireceğini tahmin etmiyorum.

fikrine saygı duyarım ama ben olayları bu eksende görüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt