Murat Terim
10 Numara!
Demeyeyim diyorumda kendimi fenerli biriyle konuşuyormus gibi hissediyorum çekidüzen ver kendine saçmalama
Yakında da Burak febe ye yakın haberleri çıkacak şimdiden hazırlıklı olun

arda fener muhabbettini neyini konuşuyorsunuz yahu???
akıl mantık var bir kere
şpl olmayacaak- muhtemel 2 yıl ceza yiyiecek takıma- her türlü tepkilere karşı gidermi??
para için diyeceksiniz gitsin o zaman katar seneye...
size bruma ile ilgili videolu haber getiriyorum, sesiniz çıkmıyorr..
sonra murat bu brumayı çok yazıyorsun getiremedin diyorsunuz..
fb arda yı sittin sene getiremez, ben o brumayı buraya getircemmm.............:happy::happy::happy:
https://www.rtp.pt/noticias/index.php?article=675442&tm=3&layout=122&visual=61
adam çalışıyorr bu 11111111111111111
yarın karar açıklanıyor bu 222222222222
alıntı fanatik-fotomaç değil direk videolu,son görüntüler...
Transfersizlikten ölecez yakında. Bence sol bek ve Bruma arasında kaldılar.
Kimsenin tripe girdiği yok. Sen atılan yorumları ezberlemiş kendi kendine gelin güvey ergen olmuşsun. Birde şikayet ediyor utanmadan. Hakaret ediyorsun üstüne de. Uza yat uyu. Kendi halinde takıl ne halt ediyorsan et saygısızlık yapma kimseye. ciklet alacam sana uslu durursan manavdan da hıyar.
Bak kardeşim o olayın bundan farkını mantıklı sebeblerle izah et tamam diyeyim.Ama MANTIKLI OLSUN
Bak kardeşim o olayın bundan farkını mantıklı sebeblerle izah et tamam diyeyim.Ama MANTIKLI OLSUN
Ne zırvalıyon aslanım sen kendini ne zannediyon yırtık dondan çıkar gibi aklınca ayar vermeye çalışıyon sonra vıdı vıdı seni adam yerine koyup kaile almışmıyım ben hayır hıyarıda kendine al koleksiyon yaparsın
febe Ardanın sağ bacağını, Burak'ın da kafasını alır.![]()
Ortada milli takım var ft galatasaraydan vazgecmem diye dedi mi milli takımkutsal bir kurum olat demirörn filan dğil
Arda üstüne basa basa bin kere ben galatasarayın evladıyım fenere gitmem ben emre değilim dedi illa gitmiyeceğini kanıtlaaması için anlaşma filan mı imzalamalı
Dün arda fenerde haberleri çıkar dedik bu mallara arsenal dedikten sonra niye ortalığı karıştırıyorsun sırf sen yapıyorsun bunu
Onlarında gizli fener'li olma ihtimalini düşün.Arda şikebahçe'de haberlerine inanan kuşları az çok anlayabiliyorum
sonuçta adam kuş ee haliyle beyni de anca kuş beyni kadar
ama bizim taraftarı gerçekten anlamıyorum garip...