GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 149

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,9K
Sayfa
149/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yılın kapağını takmaya az kaldıı. bekleyin siz..

arda yı ve bruma isteyen bir teknik adam? hedef koyan teknik adam... iki takımı bir arada çalıştırmaz..

tek yapacağı maç günü gider soyunma odasında gazı verir olur biterr...

grande tek faydası bu olur? hoca bidaha milli takımı çalıştırmazz..

şenol güneşe gitsinler. bizde alışkanlık oldu milli takımı 2 defa çalıştırmakk :)

hoca giderse benim için onun için düşündüklerim hayat boyu hemde inanılmaz bir hayal kırıklığı olacak...buna iki takımı birden çalıştırmasıda dahil ..istemiyoruz ya ..lan var ya ana avrat sövecem az kaldı yemin ederim

Yeni mi akliniza geldi Fatih Terim?

Düsüncelerini hic takmayan, gündeme bile almayan, en kücük firsatta cezayi yapistiran serefsizler, simdi nasil Fatih Terim´in pesinde kosar ya?

Onu gectim, Fatih Terim bu sikeci tipsiz Gümüsdag ile nasil görüsür ya? Igrenc Demirören´le nasil görüsür ya?

Ünal Aysal ile dalga gecen Demirören degil mì? Görüsüp görüsüp sonra alay eder gibi tam tersini yapan Demirören degil mi?

Nasil telefonda görüsüp bide onay verirsin sen ya? Yani bu 2 gündür resmen sok üstüne sok yasiyorum. Sinir bir yandan, hayalkirikligi bir yandan.

Ben hiç bir yorum yapmadım.Ortada olan şeyleri yazdım.Yorum yapmak sana düşer ;)

Niye,Aysal TFF ve hükümetle arayı düzeltmek için okey vermiş olamaz mı?

aysal neyi düzeltecek arayı???

aziz-tüpçü ile karıştırma galatasaray başkanını veya adnan polatla..

ünal aysal zaten yatırım-ekonomik olarak gereli yatırımları yapıyor? hükümet ile neyi düzeltcek...

Ne iki takımı ya görüşülmesi bile tavizdir bir de kalkıp milli takımla birlikte bizi yönetmesi kabul edilemez neyse ben çok sinirliyim umarım olmaz bu iş şimdilik susalım.

Yeni mi akliniza geldi Fatih Terim?

Düsüncelerini hic takmayan, gündeme bile almayan, en kücük firsatta cezayi yapistiran serefsizler, simdi nasil Fatih Terim´in pesinde kosar ya?

Onu gectim, Fatih Terim bu sikeci tipsiz Gümüsdag ile nasil görüsür ya? Igrenc Demirören´le nasil görüsür ya?

Ünal Aysal ile dalga gecen Demirören degil mì? Görüsüp görüsüp sonra alay eder gibi tam tersini yapan Demirören degil mi?

Nasil telefonda görüsüp bide onay verirsin sen ya? Yani bu 2 gündür resmen sok üstüne sok yasiyorum. Sinir bir yandan, hayalkirikligi bir yandan.

Welcome to Banana Republic of Turkey.

Tweetler

Amkspor ‏@Amkspor 1 dk

SON DAKİKA: G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim yaşanan süreçle ilgili çok kısa süre içerisinde bir açıklama yapacak

Amkspor ‏@Amkspor1 dk

SON DAKİKA: G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim yaşanan süreçle ilgili çok kısa süre içerisinde bir açıklama yapacak

hocam ne olursun .... gidio musun hoca eğer kabul edersen git milli takımı çalıştır durma burda hocam :mad-49::mad-49::mad-49::mad-49:

aysal neyi düzeltecek arayı???

aziz-tüpçü ile karıştırma galatasaray başkanını veya adnan polatla..

ünal aysal zaten yatırım-ekonomik olarak gereli yatırımları yapıyor? hükümet ile neyi düzeltcek...

Tamam işte,sen de biliyorsun ki Fatih Terim 'i Milli takımın başına getirmek Galatasaray ın yenıden yakaladığı 1996-2000 ruhunu durdurmak ve Galatasaray'ın yükselişini kesmek içindir..

Peki Ünal Aysal neden buna olur yanıtı verir?

Sevgili arkadaslar,

Birkac saat once yazdim, bence bu isin Hoca bacagi coktan bitmistir. Yoksa gumusdagin ziyaretinden, avcinin istifasindan sonra bu kadar aleni, gostere gostere telefonlar acilmaz, bilgiler sizdirilmaz, yonetim aciklama yayinlamazdi.

Bence asil yonetim ne yapmali simdi onu tartismali;

- hocanin 2 takim birden calistirmasina izin mi vermeli

- Hoca 2 takim birden olmaz biz cok yatirim yaptik bu riski alamayiz mi demeli

- boyle derse kim gelmeli, vs. vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt