GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 152

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,9K
Sayfa
152/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etmek zorunda. Koca Galatasaray başkanı Terim giderse ölürüz biteriz triplerine mi girecek. Tüm ipleri Terime mi bırakacak.

Dediğim gibi adam çok başarılı bir iş adamı. sakin, soğukkanlı ve herzaman bir b planım var izlenimini vermek zorunda.

yemişim b planını. bu saatten sonra barter mi yapacağız al terimi i ver a.avcıymı??

kusuruma bakmayında başkan ben ne kadar burdaysam hocada burda olacak demişti..??

eğer hoca giderse , başkanda gitsin bi zahmet. sözünde durmak başkadır-duruma göre davranmak başka..

Keske derdimiz ardaydi brumaydi falan olsaydi. Simdiki derdimiz cok ama cok ciddi mesele hocanin gidisindende ziyade galatasarayi yipratmakdir kesinlikle. Sistem = galatasaray yukselmesin. Hay ben boyle futbolun. Kötu olan insallah olmaz ama fatih hocaninda o sistem catisi altinda calisicak olmasi iste bunu kabul edemiyorum.

Etmek zorunda. Koca Galatasaray başkanı Terim giderse ölürüz biteriz triplerine mi girecek. Tüm ipleri Terime mi bırakacak.

Dediğim gibi adam çok başarılı bir iş adamı. sakin, soğukkanlı ve herzaman bir b planım var izlenimini vermek zorunda.

Ne yani,iş adamı profilinde kibarca "biz hocamızın 2. bir takımı çalıştırmasını istemiyoruz,çünkü bu durum Galatasaray'a zarar verir."nedenlerini de anlatarak bu yanıtı veremez mi TFF'ye?

yemişim b planını. bu saatten sonra barter mi yapacağız al terimi i ver a.avcıymı??

kusuruma bakmayında başkan ben ne kadar burdaysam hocada burda olacak demişti..??

eğer hoca giderse , başkanda gitsin bi zahmet. sözünde durmak başkadır-duruma göre davranmak başka..

Bak anlamıyorsun. Hoca giderse bu saatten sonra başkan göndermiş olmayacak. Terim kendisi ayrılmak istemiş olacak.

İlaveten buradaki konu Terimin yerine getirilecek olan hocanın veya b planının başarılı olup olmaması değil. Başkanın olaylara profesyonel yaklaşımı. Yani vermek zorunda olduğu izlenim

O zaman Hoca'nin yapabilecegi tek aciklama;

bu isler bir gecede olmamali.

Biz Galatasaray'la ilgili uzun vadeli planlar yaptik.

Ayni sekilde milli takim icin de bu sekilde olmasi gerekir.

Profesyonel yinetimlerin bu sekilde davranmasi gerekir.

En az benim kadar hatta benden daha iyi calistirabilecek cok degerli hocalar, arkadaslar var.

Zaten kaybedilmis olan surecte simdiden yeni bir yapilanma ile uzun vadeli planlar yapilmali, bu arkadaslara sans taninmali.

Milli takim icin elimden geleni yaparim ama bu ayni anda iki takim calistirma seklinde olursa her iki takima da zarar verebilir.

Seklinde bir aciklama olmali.

Ama bu sefer de tffnin gazabi yonetimi degisene kadar uzerimizde olacak tabi.

Doğru olan budur. Ama hocanın milli takıma bakış açısını da biliyoruz, o yüzden kesinlikle gitmez diyemiyorum. Hele bir de siyasiler devreye girdiyse, başkan zaten kalsın diye yalvaracak tarzda bir isim de değil. Bakalım ne olacak ama tadımız kaçtı yani o kesin.

Keske derdimiz ardaydi brumaydi falan olsaydi. Simdiki derdimiz cok ama cok ciddi mesele hocanin gidisindende ziyade galatasarayi yipratmakdir kesinlikle. Sistem = galatasaray yukselmesin. Hay ben boyle futbolun. Kötu olan insallah olmaz ama fatih hocaninda o sistem catisi altinda calisicak olmasi iste bunu kabul edemiyorum.

Evet kistirmaya calisiyorlar.

Hoca kabul ederse Hoca'yi ve tum planlarini Galatasaray'dan koparmis olacaklar.

Kabul etmezse zaten ceza verip duruyorlar, bahane edecekler, cezalar, itibarsizlastirma operasyonlari, Turkiye'yi yuzustu birakti falan gibi aciklamalar.

geçmiş olsun hoca kabul etmiş .... twitterda öyle deniyor çıkıyorum ben :mad-49::mad-49::mad-49::mad-49::mad-49::mad-49::mad-49::mad-49::mad-49::mad-49:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt