GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 163

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,9K
Sayfa
163/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şerefsizler öyle iyi plan yaptılar ki aslında avcı görevimin başındayım dedğinde bırakmıştı zaten milli takımı yani gana maçından sonra..

Tabi bu şerefsiz kansızlar pazartesi maç olduğunu bildiğinden taraftar tepkisinden çekinip beklettiler avcıyı ve bugün istifa sonra medya falan..

Hocayı baskı altına almamamızı sağladılar.Yarın ilk iş antremansa antreman evindeyse evine gitmek lazım.İnletmek lazım oraları.

Hocanın arkasında durmak lazım hem başkana mesaj olur hemde bu şerefsiz kansız onun bunun çocuklarına...

Eger terim iki takimida calistiririm derse u.aysal yarin kapinin onune koymadi lazim terimi.kimsenin oyuncagi degil orasi.ayrica gecen sene agzina geleni soyledi simdi gidip onlarlami calisacak

gergin olmayin onu anlatmaya calisiyoruz biraz sakin olun.

hem sana müjde verdik kötü mesaj yazmadik tehditli konusmasan iyi olur

aramaizda yas farki vardir biraz düzgün konusalim.

bak benim yaşım ortada bilen bilir ama sen kalkıp bana ne noldu bak ne oldu diyemezsin deme de zaten.

açıklama zaten ucu açık her iki tarafada çekilebilir ben ilk mesajdan yazdım.tartışmak istemiyorum dedim alıntı yapma dedim.

Ben senin yazına alıntı yapmadım konuya muhatap değilsin aradan çıktın ama ben seni kibarca uyardım.

Laftan anlamak lazım.

Milli takımı çalıştırma adına Karakterimden ve etik kurallardan vazgeçmem demiş bana göre. Daha önceden yaptığı Fatih terim adaletin olduğu yerde vardır sözüyle örtüşüyor bu. Ayrıca başta son 48 saattir yazılanları yalanlaması da önemli ki milli takıma gideceği yazıldı söylendi hep.

perşembe günü veya cuma günü..

arda-bruma alınsa, fenere-bjk çaksalar-tff teknik direktör bulamazsa :)

milli takımı düşünen vardıda niye daha önce bişeyler yapılmadı. milli takımın gitme şansı %25-30 dan fazla değil.. hele bu başı boş takımla..

Yalniz bu hakkaten cok buyuk adilik artik ya.

Galatasaray'i karistirmak icin daha ne yapabilirlerdi ki?

Dun gumusdag geldi hocayla gorustu, hoca bunlari gumusdaga da soylemistir. Bunu bile bile sirf zor durumda kalsin diye bunu ortaya atmak nedir ya.

Sayın Fatih Terim'den Açıklama

Galatasaray'ı damarlarında hisseden, her zaman olduğu gibi Galatasaray'ı yaşayan ve yaşamaya devam edecek olan, Türk futbolu ve futbolun geleceği için kendinden vazgeçmeye hazır biri olarak öncelikle 48 saattir medyada yazılıp çizileni, bilip bilmeden yapılan yorumları, niyeti kendinden menkul tespitleri, sosyal mecralarda konuşulan her şeyi yakından takip ettiğimin bilinmesini isterim.

Tabi ki Milli Takımla adının anılması her Türk antrenör için gurur vesilesidir hele ki bu yıllarını Milli Takıma vermiş ve ay yıldızlı formanın başarısı için hem sporcu hem de teknik adam olarak ter dökmüş biri için çok daha fazla gurur vericidir. Hayatının her anını ülke futbolunun başarısı ve geleceğini inşa etmek için uğraşarak yaşayan biri olarak ihtiyaç olduğunda kişiliğimden ve etik kurallardan vazgeçmeksizin yardımcı olacağımdan da kimsenin kuşkusu olmamalıdır. Ancak kendini Galatasaray'a adamış ve bu ailenin bir ferdi olmaktan her zaman gurur duymuş birinin Galatasaray'dan vazgeçeceğine inanmak gerçek dışıdır. Geçmişte örneklerinde olduğu gibi Galatasaray beni bırakmadıkça Galatasaray'ı bırakmayacağımın altını çizmek isterim.

Her zaman olduğu gibi doğru, yorum katılmamış, manipüle edilmemiş bilgilerin ve haberlerin tarafımdan doğru zamanda verileceğinden de kimsenin kuşkusu olmasın.

Saygılarımla,

Fatih Terim

Bu açıklamanın ardından Terim asla ve asla bizi bırakmaz ve o görevi de kabul etmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt