GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 188

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,7K
Sayfa
188/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hehe o kafa iyiymiş güzel kullan ama alıntıladığında aynı şekilde... adam iki takımıda çalıştırmak istiyor galatasarayıda bırakmak istemiyor bu terimi hain yapmaz aysallıkda bir durum yok saçma sapan tartışıyosunuz ha sadece milli takımı çalıştırırsa terim hakikaten gözden düşer bu bir gerçek

Bu kararı Getiremeyenleri Göndeririz vs. -> ÜNAL AYSAL

ÜNAL AYSAL -> MİLLİ DEĞERLER ÖNEMLİ , HER ŞEYDEN ÖNEMLİ ( NEDEN bitek ben bukadar milliyetci olduguna inanamıyorum)

Fatih Terim'e yeni sözleşme önermeli ve milli takım işini tamamen rafa kaldırmalıdır.Hoca kabul etmedi mi bu sefer de yolun açık olsun hocan diyerek sadece tek takım çalıştırmasını istemelidir.

yabancı hoca olarak laudrup gelsin derim.yakışır bize.

hocanın gitmesi çokta önemli değil, yerini elbet doldururuz iyi veya kötü. Herkesin üzüldüğü nokta terimin bunu kabul edişi olur bence. Yerinin dolması konu değil. Yanlış zamanda yanlış kişilere satma ihtimali insanları üzüyor. Heleki bu gerçek olursa bi çok kişi nefret bile eder hocadan.

U.aysal terime git kopruden atla deyince atlayacakmi sacma sapan sekilde hala olayi aysala yikmaya calisnayin.izin verdiyse terimde tff ye gorusmeye gerek yok su an cok onemli hedefleri olan takimimdan baska bir seye konsantre olmam mumkun degil deyip bitirecekti.birde o serefsizin evine gidiyo sen GS t.direktorusun 4 gun sonra mac var takimin basinda olacaksin

hocanın gitmesi çokta önemli değil, yerini elbet doldururuz iyi veya kötü. Herkesin üzüldüğü nokta terimin bunu kabul edişi olur bence. Yerinin dolması konu değil. Yanlış zamanda yanlış kişilere satma ihtimali insanları üzüyor. Heleki bu gerçek olursa bi çok kişi nefret bile eder hocadan.

e ben zaten o yüzden hakarete varan şeyler yazıyorum.ama haklı hakaret hepsi.durum şu an onu gösteriyo.

o şerefsiz evladıyla görüşmek için evine gitmen bile beni şok etti imparator. umarım o imparator lakabını gönlümüzden atmak zorunda kalmayız.şuan kendimi çok zor tutuyorum,sabrediyorum. inanılmaz hayal kırıklığı içindeyim

Tehdit varsa, baski varsa, direniriz be hoca.

Stat da istemiyoruz, basari da. Yeterki sen bizi üzme. Sen hayalkirikligi yasatma.

Onurumuzla bunlara direnip basarisiz oluruz gerekirse. Lütfen Imparator ya. Üzme bizi

Beyler herşey netleşsin.Ondan sonra herkes içindekileri döker.Biliyorum herkesin zoruna gidiyor şerefsiz demirörenle görüşülmesi.Ama biraz daha bekleyelim.Gerekirse gitmesi gereken herkesi göndermesinide biliriz.Aslolan GALATASARAY dır.

Ben Fatih Terimin Milli takımı Brezilyaya götürmek için az da olsa kalan şansımızı devam ettirmek şayet kalırsa da Brezilyada başında olmak kaydıyla kabul ediceğini düşünüyorum buda 4-5 maç ve lig sonrası haziranda bir turnuva demek hoca bunun rahatlıkla üstesinden gelir.

Ulan bu tff çok uyanık.Pazar veya pazartesi bu söylentiler yoktu.Antep maçı bitti ardından bu söylentiler patladı.Biliyolardı tabi şerefsizler protestonun kralı olacağını

Hocanın yeri belli. Bizde yanında olalım ki kimse gelip alamasın

BSJIWh3CAAAY2ob.jpg

Fatih Terim'in bu gidişinin Arda'nın eleştirildiği hain ilan edildiği gidişinden hiçbir farkı olmaz takımı hazırla transferler olsun planlama yapılsın ama milli takımında ihtiyacı var diye ona da git. Kabul ediyorum Hoca çok iyi niyetli iki takımı da çalıştırabilirim diye düşünebilir ama yanlış olan şimdiye kadar nerdeydiniz dememesinde başkan da hoca da bence burada yanlış yapıyor. Ya sezon başlamadan önce bu teklifi yapacaklardı ya da bu sezon tüm planlamamızı yaptık sözleşmem seneye bitiyor gelin o zaman oturup konuşalım demeliydi. TFF bizim ne dediğimizi yapıyor ki biz onların her dediğini yapacağız?

twitter araç çubuğuna reddetti diye yazıp bekliycem,ama reddetse de affetmem hocayı uzun süre.yanlış yaptı.gitmeyecekti o tüpçünün evine kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt