GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 189

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,7K
Sayfa
189/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes kafasına göre bir düşman yaratmış onunla savaşıyor:)

Kimi Başbakan'a salllıyor, kmi Demirören'e, kimi Hoca'ya, kimi Başkan'a, kimi de medyaya

Bir sakin olun. Sanki Terim giderse çökeriz gibi bir hava var. Arkadaş rahat olun.

Ben Fatih Terimin Milli takımı Brezilyaya götürmek için az da olsa kalan şansımızı devam ettirmek şayet kalırsa da Brezilyada başında olmak kaydıyla kabul ediceğini düşünüyorum buda 4-5 maç ve lig sonrası haziranda bir turnuva demek haca bunu rahatlıkla üstesinden gelir.

Böyle bişey olursa bende okey veririm ama adamların niyeti o yönde değil.

Bide bu sene iki takım çalıştır önümüzdeki sene sadece milli takımı çalıştır demişler,Ulan sen kimsin kaşar herif bu öneriyi yapıcan.

Ama hata bizde sen bu önerileri yaptırtırsan millette yapar.

Hocanın böyle şeyleri var zaten.bjknin stad konusu olduğunda stadı paylaşabiliriz demişti yanlış bilmiyosam.Bırak hocam sen niye uğraşıyosun ya

yahu kusuruma bakmada sen konuyu tam okuyamamisin galiba. bu perde arkasinda basbakan var . basbakan in istegi ile gitmisdir hoca. demirören ve saire hikaye bu konuda. bence yinede red edecekdir hoca ama basbakanin hatrina görüsmeye gitti isde.

Abi başbakanı Galatasaraydan çok mu seviyor. Mecliste maaşı tartışılırken başbakan nerdeydi. Bilmiyorum abi çok kırıldım. Dün bitmeliydi bu konu. Telefonda kapanmalıydı bu mevzu. Arda marda hikaye bu konu çok yıprattı beni :(

Abisi git orda şenol güneş gibi bi adam var.Hadi beğenmedin denizli var.

+Yılmaz vural var milli takımı çalıştırmak için yanıp tutuşan.Ver şansı adama kalan maçlarda gidişata göre durum değerlendirmeni yap maçlar bittikten sonra.

Kim lan bu Sükrü Ergün zirtosu? Hergün bi yere cikiyor, aciklama yapiyor?

Deli etti lan beni bu herif. Oraya buraya baglanmaktan baska bir isin yokmu lan senin?

Fena kil oldum bu adama ben ya.

Bu kararı Getiremeyenleri Göndeririz vs. -> ÜNAL AYSAL

ÜNAL AYSAL -> MİLLİ DEĞERLER ÖNEMLİ , HER ŞEYDEN ÖNEMLİ ( NEDEN bitek ben bukadar milliyetci olduguna inanamıyorum)

cevabın alakasız onu yabancı sınırı için söyledi hatalı davrandı iddalı laf etti orda kabulum ama terim kesinlikle görüşmek istedi bunu anlayın artık aysal yok dese terim görüşmeyecek miydi komik olmayın milli değer açıklamasıda terime sahip çıkmak içindir ne diyecekti, adam değil terim hainmiş mi diyecekti milli mesele saygı duyarız diyecek tabi ünal aysal terimi gönderdi diye bişey olmaz ki daha bişey yok ama olumsuz durumda terimi savunacam diyede bu kadar çırpınıp aysalı karalamaya gerek yok ve ben hala ya reddedeceğini yada hem bizi hem milli takımı çalıştıracağını düşünüyorum

Ulan zaten yanlışlar silsilesi ünal başkanla başlıyo.Sen nasıl olurda demirörenle görüşürsün.Hadi görüştün nasıl izin verirsin hocayla görüşmesi için.Ulan o değilde demirörenin numarasının sende olmaması lazım.Ulan hadi oda oldu açmaman lazım o arayınca başkan.

Bu yavşak Demirören karısının telefonunundan arar,yine arar.Ama açanda da kabahat var.

twitter araç çubuğuna reddetti diye yazıp bekliycem,ama reddetse de affetmem hocayı uzun süre.yanlış yaptı.gitmeyecekti o tüpçünün evine kadar.

sen kafadan coktan silmisin arkadas... sabahdan belli dir dir ediyorun hoca hakkinda...

Daha hicbirsey belli olmadigi yerde.. evet gitti sana mi soracak yaa.. adamlar professionel, adamlar isleri gerecesiyle gidiyor.

Demiroreni sevmesek bile bu adam TFF baskani...

Kim lan bu Sükrü Ergün zirtosu? Hergün bi yere cikiyor, aciklama yapiyor?

Deli etti lan beni bu herif. Oraya buraya baglanmaktan baska bir isin yokmu lan senin?

Fena kil oldum bu adama ben ya.

21602.jpg

Senin ben tipini varya. Bulun getirin su adami bana. Istiyorum bunu

Cumhur Önder Arslan‏@ArslanCumhur1m

Galatasaray Yöneticisi Şükrü Ergün: "Milli bir davada olumsuz yönde tavır koymak Galatasaray'a yakışmaz" (Beyaz Tv)

Herkes kafasına göre bir düşman yaratmış onunla savaşıyor:)

Kimi Başbakan'a salllıyor, kmi Demirören'e, kimi Hoca'ya, kimi Başkan'a, kimi de medyaya

Bir sakin olun. Sanki Terim giderse çökeriz gibi bir hava var. Arkadaş rahat olun.

Galatasaray cokmez Galatasaray yara alir.

Ne Unal Aysal Ne Fatih Terim Galatasaraydan buyuk degilidir.

Yaptiklariyla ya gonullerimizin krali olurlar yada neyse....

Ben Sahsen ne olursa olsun Terimin birakip gitmesini ihanet sayarim.

Arkadaşlar garip birşey var Abdullah Avcı Kasımpaşa'ya gidecekmiş yakında açıklanır diyorlkar bunlar Şota ile 4senelik sözleşme yapmadılarmı?

bence apo avcı tazminat aldı sonrada dediki beni x takima yerlestirin, anca öyle giderim

bu haber doğru niye derseniz

IBB, Milli Takim ve sonra Kasimpasa

baglantiyi bulana 100 Puan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt