GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 192

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,6K
Sayfa
192/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar garip birşey var Abdullah Avcı Kasımpaşa'ya gidecekmiş yakında açıklanır diyorlkar bunlar Şota ile 4senelik sözleşme yapmadılarmı?

bence apo avcı tazminat aldı sonrada dediki beni x takima yerlestirin, anca öyle giderim

bu haber doğru niye derseniz

IBB, Milli Takim ve sonra Kasimpasa

baglantiyi bulana 100 Puan

Aynen o adamın istifa edecek kadar gururu olduğunu düşünmüyorum.İlk istifa haberini duyduğumda aklımdan bunlar geçmişti.

Tazminat almadan bıraksaydı çok daha önceden bırakırdı.Belli ki Avcı'ya sen istifa etmiş gibi açıklama yap.Biz sana tazminatını elden verelim.Ayrıca seni de iyi bir takıma hoca edelim demişler.O da zaten dünden razı.

Türkiyedeki tüm kurumlarda olduğu gibi sporda bunların adeta oyuncağı oldu.İstedikleri gibi parmaklarında döndürüyorlar.Bizlerde sadece burada eleştiride bulunuyoruz ama umurlarında olmuyor.Adamların düşünce yapısı tencere tava hep aynı hava.Yazıklar olsun diyorum..

şuan anladım ki hiç kimse galatasarayı bi taraftarın sevdiği kadar saf duygularla sevemez. profesyonellik dedikleri şey adam satmaktan başka bişey değildir.

Başkan a sallayanlar var sanki terim çocuk gitmiyorum desin olsun bitsin ne kadar abartiyorsunuz gidersede gider sanki küme düştük hocamı yok bize.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Terim tupcu serefsizi ile ayni karede olmasi bile kariyerine ve simdiye kadar soyledigi butun seylere ihanettir.tupcunun evine gitmek nedir lannn.sen bu adamlara mactan sonra agzina geleni saydirip 9 mac yemedinmi.neyi gorusuyosun daha.kimseye guveneneyecekmiyiz be

Hocayla camia içinde gitme diye konuşan yokmu acaba.Ulan şu bizim yazdıklarımızı okusa zaten hoca gitmeyi siler kafasından.Yokmu lan bunları anlatan biri hocaya.

bence fatih hocanin teklifi kabul etmesi büyük ihtimal ,maglum hocanin egosu cok büyük simdi diyecek iki takimi calistiriyimde iki takimlada basarili oliyim triplerine girecek.

eger bu teklifi kabul ederse cok elestirilere magruz kalicak iki takimdan birisi basarili olmazsa elestirilecek ve en büyük kaybida demirören gibi bir adamin altinda calismasi olucak.

Bunların Fatih Terim ile görüşmesine olanak sağlayan kişi kim?

terimin kendisi. aysal niye zorla adamı demirorene göndersin arkadaş gönderemez zaten terimin amacı belli iki takımıda çalıştırmak istiyor bizide bırakmak istemiyor. olabilir sana göre hatadır ona göre değildir görüşmesinin tek sebebide budur bırakın artık bu aysal düşmanlığını ben burda fatih hocayı suçlamam ama sizde toz kondurmayacam diye alayını ipe götürüyosunuz

Fatih Terim, bu teklifi koz olarak kullanıyor. Yapılmayan isteklerini yönetime kabul ettirmeye çalışıyor. ( Bülent Tulun, transferi ağır kalma ) İstediklerini alamazsa Milli Takımı kabul edecek. Yönetimde Ali Dürüst'ün de olmaması dezavantaj.

Başbakan,spor bakanı denen zat,TFF ve kendi içimizde bizden diye barındırdığımız adamlar bile resmen git diyor.Şükrü Ergün denen adamda vatan hainliğinden dem vurmuş.Adnan Öztürk,Ali Dürüst gibi adamlardan böylesine denyolar için vazgeçmişiz demek ki.

MİLLİ TAKIM

‘Galatasaray’ı bırakmam!’

Avcı’yı yollayan, Demirören Terim’e sarıldı, Aysal’dan izin istedi. Ancak 4. yıldız peşindeki İmparator G.Saray’dan ayrılmıyor...

https://cdn.amkspor.com/*********************-resimler/2013/08/YSNhyurekli_04.jpg

TÜRK futbolunda sıcak saatler… Milli Takım ile kötü sonuçlar alan ve 2014’te Brezilya’nın düzenleyeceği Dünya Kupası’na gitme şansını Kaf Dağı’nın ardına bırakan teknik direktör Abdullah Avcı gönderildi. Peki Avcı’yı görevine bırakmaya götüren süreç nasıl gelişti?

TFF Başkanı Yıldırım Demirören’e ait yayın gruplarında Milli Takım teknik direktörlüğü için Fatih Terim’e teklif götürüleceği haberleri çıktı. Federasyonun sitesinden daha önce bu tip haberlere gelen yalanlama da bu sefer ‘doğal olarak’ yapılmadı.

Ardından Demirören, Abdullah Avcı’yı çağırdı ve yollarını ayırdı. “Beni 40 yıldır tanıyorsunuz. Takımın başında bir hoca varken kimseyle görüşmem” diyerek Türk Milli Takımı’nın başına geçeceği haberlerini yalanlayan Fatih Terim’in önündeki son engel de kalkmış oldu. Öğleden sonra yaşanan bu gelişmelerin ardından 19.25’te Ünal Aysal’ın telefonu çaldı.

Arayan TFF Başkanı Yıldırım Demirören’di ve isteği belliydi: “Başkanım, müsade ederseniz Milli Takım için Fatih Terim ile görüşmek istiyorum”

“GALATASARAY’DA KALACAĞIM!”

Haberin duyulmasının ardından Terim’in telefonları susmadı, evi ziyaretçi akınına uğradı. İmparator, G.Saraylılar’ın yüreğine su serpecek açıklamayı yaptı: “Burada daha işim bitmedi. 4. yıldızı almak istiyorum. Ayrılmayı da hiç düşünmüyorum. Benim G.Saray’a bir sözüm var. G.Saray’da kalacağım”

HALUK YÜREKLİ / ********************* ÖZEL

terimin kendisi. aysal niye zorla adamı demirorene göndersin arkadaş gönderemez zaten terimin amacı belli iki takımıda çalıştırmak istiyor bizide bırakmak istemiyor. olabilir sana göre hatadır ona göre değildir görüşmesinin tek sebebide budur bırakın artık bu aysal düşmanlığını ben burda fatih hocayı suçlamam ama sizde toz kondurmayacam diye alayını ipe götürüyosunuz

Yaa kardeş adam dün 17:25'te Ünal Aysal'ı arayıp Fatih Terim'le görüşmek istiyorum demiş.Saatine kadar herşey belli.Daha neyin savunması bu? Başkan dediğin gerektiği yerde kal demesini de bilmeli,git demesini de.Yabancı sayısı,ve stattan ötürü Terim'i peşkeş çekiyorlar işte dahası ne?

yönetimde çıkıp çat çat konuşacak adamda kalmadı.adnan öztürk olsaydı verirdi hepsinin ağzının payını.ali dürüstte akil adam rolüyle dalgaya alırdı bu herifleri.

taraftarımızda herşeyi ya körü körüne destekli,yor ya savunuyor...

1-Ali Dürüst ve Öztürk'ün gitmesi hata idi....

2- Hocaya sözleşme imzalatılmalıydı seçimden sonra

3-seçim hiç yapılmamalıydı

4-Başkan izin vermemeli idi görüşmeye

5-Hocada kabul etmememi idi...

hepsi hata

şuan anladım ki hiç kimse galatasarayı bi taraftarın sevdiği kadar saf duygularla sevemez. profesyonellik dedikleri şey adam satmaktan başka bişey değildir.

Tüpçü yıllık 7-8 milyon Euro teklif ettiyse aklını çelebilirler hocanın.

Çünkü bunlar Hiddink gibi salağa bile yıllık 7 milyon verdiler.Ne kadar tazminat verdikleri hiç belli değil.

Ama Fatih Terim para için Galatasaray'ı satmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt