GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 215

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,1K
Sayfa
215/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eger bu is olursa yonetimde benim gozumden duser Terim de.

Yonetim zannediyor ki yabanci hocayla da sampiyon olurum. Nah olursun. Bu sacma yabanci siniri satilik tff baskani varken nah sampiyon olursun. Bu kadroyu Terimden baskasi zor oynatir.

Senol Gunes gelsin diyenlere de guluyorum. Ezigin onde gideni. Looser. Colman a bile soz geciremedi.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Galatasaray SK Basın Sözcüsü Şükrü Ergün: "Konu milli takımken Fatih hocanın ayrılığına tepki vermek vatan hainliği olur"

Vatan hainiyiz lan! Sizin gibi yalaka değiliz. Defol git istifa et!

BSMUYyBIcAAF3r1.jpg:large

florya sesiz ve sakin

Yönetim hükümetten daha cok istiyor Terim´in gitmesini herhalde. Ulan Sükrü Ergün. Bu taraftar seni hoplatacak lan.

Bu Sükrü Ergün bugün istifa etmezse, sende adam degilsin Ünal Aysal. Yeter lan. Kim ne ceza veriyorsa versin

Yok konuyu değiştirmek filan istemiyorum millet boş yere tantana yapıyor fatih hoca ne takımı bırakır ne milli takım hocası olur. Zaten şu durumda gidip Demirören in altında çalışmayı kabul edecek adam Galatasaray in hocası filan olamaz olay bu kadar basit yok yürüyüşmüs yok tepkiymis gereksiz şeyler babam yaşında adam ne yapıp edeceğini gayet iyi bilir.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

sorun hoca değil, üzerimize oynanan oyuna sağlam durmak, biz burayız demek.sen ordan bu kadar rahat olabilirsinn ama kusuruma bakmada bu kadar insan tepkiliyken bu işi basitleştiremezsin, bişey çıkmaz diyemezsin...

sorun burda fatih terim-ünal aysal değil, güçlü bir gaaltasarayı al aşağı etmekdir. bunu görmeden sessiz duruyorsan bu senin soğuk kanlılığın...

Demirören karıştırmak istedi ve yönetim, hoca hepsi yedi..

Yönetim niye Terim'le görüşülmesine izin veriyor?

Hocam sende sabahın köründe emek hırsızın ayağına kadar gitmeye utanmıyomusun?

Yeterince hayal kırıklığı yaşadım umarım daha fazlası olmaz..

Basbakan arayip baski yaparsa degil sabahin korunde........gidersen o tupcunun evine..

bu belki oldu ama bana verdiğiniz BOŞ 181 GÜNLÜK CEZA "OLMADI"

Altından "kuyruk acısı" (bu ifadeyi sevmedim ancak bunun başka tabiri var mı bilmiyorum) çıkmasaydı keşke. O kadar da uğraştım yazıp anlatmak için, arkasından bambaşka birşey çıktı itirazın.

Neydi ceza konun, buyur paylaş özelden konuşalım.

Şükrü Ergün'ün bir suçu yok, adam kulüp sözcüsü. Başkandan, yönetimden habersiz bu kadar keskin açıklamalar yapılamaz. Anlaşılan Fatih Hoca tereddüt halinde ve yönetim de ondan vazgeçmiş. Yönetim istemiyor Fatih Hocayı ve kılıfı da bulmuş: Milli Takım ve Milli menfaatler.

Yoksa kulübünün başında, sezonun ilk haftası, oturmuş bir takım varken kim izin verir hocasıyla görüşülmesine. Siyaset baskı yapmış, stat demiş, vergi demiş, maliye müfettişleri göndeririz demiş belki; ve istediğini alıyor.

Bir yandan da saçma geliyor hükümetin Fatih Terim üzerinden Galatasarayla uğraşmak istemesi,bana demirörenle azizin parmağı var gibi..Zerre sevmem başbakanı ama bu saçma gibi..Fatih Terimsiz Galatasarayın şampiyon olamama durumu garanti mi ki arkadaş?

Fatih Terim eğer aslolan GS dir diyorsa ve ben bu takımı aydan yönetirim diyorsa ve allahın adaleti şaşmaz diyorsa herşeyi bir yana bırakır floyaya kapanır ve gerçek ruhunu sahaya yansıtır götür elini kalbine demekle olmayacak lafla olmaz ben inanıyorum ki eğer bir adaletsizlik yoksa eğer bir tehtit şantaj durumu yoksa tüm teklifleri reddeder ve sözleşmesi bitene kadar takımda kalır..sezon sonundada türkiye ile bağını koparır doğru olması gereken odur..çünkü kendiside dedi beni itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar diye.. şu anki durumda bunun ta kendisi gurur okşaması olayı tamamen hikaye fatih terim ve dolayısıyla galatasarayı itibarsızlaştırma eylemidir bu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt