GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 226

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
976,9K
Sayfa
226/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer ortada bi milli dava varsa ilk önce Azizi ve Tüpçüyü Türk futbolundan temizleyin !

Hoca allahını seversen saçmalama nasıl o tüp kafanın başkan olduğu yerde çalışacaksın aklım almıyor. 2 yıldır sana yaptıklarını hep yüzlerine vurdun Allah büyük dedin,Adalet var dedin şimdi ne oluyor..

BSMhEz1IEAAh5z0.jpg

BSMhmmiIEAAA-Ef.jpg
BSMi82xIQAA34R0.jpg

yavas yavas doluyor..

Gidiyorum ben ya moral falan kalmadı. Anlaşılan hoca kabul edecek gibi. Aysalda sezon sonunda getirecegi adamı şimdiden kafasında belirlemiştir zaten.

Herşey iyi giderken b.k vardı anasını satayım kendi kendimize karıştırdık yine. Hayır diyip geçin arkadaşım niye görüşüyorsunuz bu cibiliyetsiz heriflerle. Amaç belli işte. Adam dikte ediyor sana sezon sonu Gs'yi bırakacaksın diye. Burda başka ne türlü bir amaç düşünelim. Yarına kadar pc, tv falan açmıyorum. Umarım biter bu saçmalıklar

Fatih Terim'den bir beklentim kalmadı benim o kafasında cevabını vermiş,evet diyecek.

Şimdi tek isteğim Ünal Aysal'ın ''Ya milli takım ya Galatasaray'' demesi.2 takımı birden idare işi dünyanın en gereksiz ve saçma olayı.Gerek yok böyle işlere.

bu hafta bursaya kaybedersek peşine eskişehire gidiyoruz ancak bu kadar güzel şampiyonluktan edilirdik takım direktörü antremana çıkacağına mesaisini takıma harcayacağına puan hesabı yapacağına gidip şerefsizlerle aynı masada oturuyor bu saatten sonra istemiyorum zaten arkadaşım..alayının allah belasını versin kimse galatasarayımın üstünde olamaz.. gerekirse ligden çekilelim tiyatrolarını kendileri oynasınlar..ben hatıralarımla yaşatırım galatasarayı ama siz galatasaraysız yaşayamazsınız bunu çok iyi bilin karaktersiz heriler..çok mu radikal oldu evet biraz öyle ama ağlayacaksanız oynamayalım derler adama..Herkes haddini bilsin..BİZE HER SEVDADAN GERİYE KALAN SADECE GALATASARAY...

SPORX.COM‏@sporx1m

Galatasaray SK Başkanı Ünal Aysal: "Türkiye Futbol Federasyonu'nun teklifi Fatih Terim'e yapılmıştır ve kararı da kendisi verir."

Baskana da ama....ffffff.......Sabir....Ya sabir....

Sporx diye tutuyorum kendimi. Ama Baskana da baslayacagim yavas yavas.

SPORX.COM‏@sporx1m

Galatasaray SK Başkanı Ünal Aysal: "Türkiye Futbol Federasyonu'nun teklifi Fatih Terim'e yapılmıştır ve kararı da kendisi verir."

Baskana da ama....ffffff.......Sabir....Ya sabir....

Sporx diye tutuyorum kendimi. Ama Baskana da baslayacagim yavas yavas.

o zaman tek lafm var. başkan o zaman sen açıklama yapma sus.. seni iplemeyip direk hocaya teklif ediyorlar demek. teşekkürler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt