GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 228

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
976,8K
Sayfa
228/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah belanizi versin sizin kibi kurumlarin.

Amerikada DFH isimli uyduya 3 ayda bir $160 verip butun kanallari izliyodum senelerdir. Serefsizler anlasma yapamadiklari icin lig tv'yi kaldirmislar. Obur uydu "digiturk" te yillik $350 istiyolar ama kanald ve star yok. Serefsizler ya.

dfh sports icin ayri para veriyon bro :D

evet ama dfh sport tamamen kaldirilmis artik bitek digiturkten izlene bilicek. onada $350 vermem cunku star ve kanald yok.. annemin butun dizileri bu iki kanalda. napicam bilmiyorum.

Görecegim o Baskani ben Terim giderse. Afferdersiniz ama nah sampiyon olur.

Fatih Terim agirligiyla, tecrübesiyle, bazi oyunlarin karsisinda durabiliyordu. Yumrugu masaya vurabiliyordu.

Oyunculari üzgünken toparlayabiliyor, Galatasaray´a zarar vermelerini engelleyebiliyordu.

Kim basaracakmis bunlari? Bi yabanci mi? Burasi Türkiye ya. Baskan fazla güvenmesin kendine. Terim´e de dua etsin.

fatih hoca açık açık istiyo milli takımı, tek suçlu o. başkana yönetime sallamaya gerek yok.

Allah belasını versin başkanında yönetimininde hocanında, kalkıp Gs nin hocası Terim dir bir yere gitmiyor diyemediler.********************* kılı olmuş bunlarda haberimiz yok.

Terim gitmek istedikten sonra Ünal Aysal zorla mı tutcak?

Bir çoğunuz Fatih Terim'in geçmişi dolayısıyla hatanın onda olduğunu yediremiyosunuz kendinize..

Gidiyorum diyen her türlü gidiyo...Arda örneği yakın.

Ugraştıgımız, bize ayakbagı olan herşey saha dışı ya. Bıktım. Sakatlık bile olmuyor. Ama maşallah derdimizin sonu yok.

6-0-4 bize karşı yapıldı. İşe yarayacak gibi durmuyor ve saha dışı.

Şimdi Fatih Terim'in kafası çeliniyor. Lan biraz adam olun ya. Sahada bilegimizi bükmeye çalışın. Nedir bu bizans oyunları.

Helal. Ama bunu anca adam gibi adamlar anlar. Eyyamcı şikeci pislikler gevrek gevrek güler, geçer.

Yine tek suçlu yönetim olmuş.Şu an Fatih Terim'in yaptığını başka bir X hoca yapsa ne küfürler yemişti.Tepki daha doğrusu eleştiri çok normal bu açıdan bakıldığında.

Yönetimin de hataları olmuştur ama Fatih Terim'in şimdiye kadar bu teklifi 10 kere reddetmesi lazımdı.Hala gövde gösterisi peşinde.Hocam neyin derdi bu 4 tane formalite maçı kalmış zaten.Bırak kendi pisliklerinde boğulsunlar.

yönetimin ilk baştan izin vermemesi lazımdı.

bide baktik 2 saat sonra hocasiz kaldik bak ozaman senaryoya

agzimdan hayirli laf cikmadi kusura bakmayin ama dusunmuyorum da degil yani....

Ha yeri gelelim kahrolurum eğer Fatih Terim Giderse Sinir olurum Belki başkana Belki bi başkasına

ama Tabikide unutmayalım ASLOLAN GALATASARAY . ASLOLAN TARAFTAR .

Terim gitmek istedikten sonra Ünal Aysal zorla mı tutcak?

Bir çoğunuz Fatih Terim'in geçmişi dolayısıyla hatanın onda olduğunu yediremiyosunuz kendinize..

Gidiyorum diyen her türlü gidiyo...Arda örneği yakın.

galatasaray beni bırakmadıkça, ben galatasarayı bırakmam diyor...

hocamı gitmek istiyor??? klub sözcüsünün ettiği laflara bak sonra yorum yapalım bence... karar fatih hocanınasa klup sözcüsünün susması gerekmezmi??

yönetimin ilk baştan izin vermemesi lazımdı.

Fatih Terim ''ben milli takımı çalıştırmak istiyorum'' deseydi daha da büyürdü işler.Bu tip durumlarda nasıl oyuncunun görüşü alınıyorsa hocanın da alınmalıdır.Yönetim izin vererek doğru yaptı,hoca teklife sıcak bakmakla hata yaptı.En son olarak yönetim yine hocanın gidişine karşılıksız izin vermekle daha büyük bir hata yaptı.Galatasaray kimsenin arka bahçesi değildir.Yok hocanızı istiyoruz 1 yıl ortak çalıştırsın sonra sizi bıraksın falan boş işler.Durum karıştı inşallah bu kargaşadan tek takım çalıştırması yönünde bir karar çıkar.Aksi halde işler daha da karışacaktır.

Bari Bülent Korkmaz filan tekrar gelmesin başımıza şu an için demiyorum bundan sonra hiç biraz başarılı olunca o da sözde efsanelerimiz gibi "profesyonel" olacaksa biz baya doyduk sağ olsunlar. Bari sen 3 numara Bülent Korkmaz "kaptan" olarak kal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt