GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 262

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
976,1K
Sayfa
262/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aysal Terim' in karsisina soyle 3 yada 5 yillik bir sözleşmeyle toplantiya gelse iyi olmazmiydi. En azindan Terim'e guven duyduklarını ona hissettirirler.

Bence burdaki en büyük hata baskanin net bir tavir koyamamasi.

Terim'in sozlesmesi saka maka sezon sonu bitiyor.

♧tapatalk♧

Istemez Podolski filan. 2 mac sonra ona da küfür ederiz. Kanatlarda düz futbolcu sevmiyoruz iste.

Kivrak, süratli, teknik birini getirin iste :)

Aysal Terim' in karsisina soyle 3 yada 5 yillik bir sözleşmeyle toplantiya gelse iyi olmazmiydi. En azindan Terim'e guven duyduklarını ona hissettirirler.

Bence burdaki en büyük hata baskanin net bir tavir koyamamasi.

Terim'in sozlesmesi saka maka sezon sonu bitiyor.

♧tapatalk♧

Terim´in sözlesmesi hep 1 yillikti zaten. Terim ile aramizda öyle bir problem olabilir mi?

Ama Baskan da tirsiyor. Bu konuda haklisin. Ondan da saglam bir durus göremedik.

Güzel bir aciklama yapabilirdi Baskan da. Eveleyip geveledi, belki de isine geldi. Bilemeyiz.

"Karar hocanindir ancak bu projenin simdi durmasi bize büyük zarar verir" demesi yeterliydi.

Galatasaray´in Avrupa basarisi da milli bir görevdir, milli bir davadir. Bir ilki basarmanin pesindeyiz.

Milli takima ivme kazandiracak bircok hoca varken (Türkiye´de ve dünyada), Galatasaray´in icine etmek vatan hainligi degil mi?

Sonucta 2 yillik bir calisma var ortada ve büyük basari icin cok daha fazlasi gerekli.

Her kafaniz estiginde bu sürec duracak mi? Sifirdan mi baslayacagiz?

Ama aptal degiller tabi, amac farkli.

Ve bizimkiler "Aman Basbakan´i kizdirmayalim" diye bu sinsi oyuna hizmet ediyorlar su anda

Terim´in sözlesmesi hep 1 yillikti zaten. Terim ile aramizda öyle bir problem olabilir mi?

Ama Baskan da tirsiyor. Bu konuda haklisin. Ondan da saglam bir durus göremedik.

Güzel bir aciklama yapabilirdi Baskan da. Eveleyip geveledi, belki de isine geldi. Bilemeyiz.

"Karar hocanindir ancak bu projenin simdi durmasi bize büyük zarar verir" demesi yeterliydi.

Belki bizim icin 1 yillik sozlesme sikinti degilmis gibi gorunsede belki Terim icin bir sıkıntı olabilir. Belki o da soyle Galatasaray ile 5 yıllık yada cok uzun süreli sozlesme imzalamak isteyebilir.

Ben burda en buyuk hatanin bizim kulüp de olduğunu düşünüyorum, net bir tavir sergileyemedik maalesef. Belkide Aysal simdiden Terim'i gondermenin planlarini yaparken tff ye uygun zemin hazirliyordur. (son yazdiklarim tamamen iddaa, umarim boyle birsey yoktur.)

Simdi karar Aysal ile Terim arasindaki toplantida ise, ben Aysal'in yerinde olsam Terim'e farkli seceneklerle gelirdim. Mesela, uzun sureli sözleşme, gorevlerinin genislemesi vs. gibi.

Yani Terim'e biraz daha guvendiklerini belli etsinler.

Son olarak da bu gorusmede Aysal'dan sunu beklerim hocam evet derseniz sizinle calismamiz zor ona gore karar verin.

♧tapatalk♧

Senin Belcika formülüne tükürür bu taraftar ama Ünal Aysal. Kendini bitiriyorsun farkinda degilsin.

Basbakandan tirsiyorsan yolla o zaman Terim´i, fazla da kivirma.

Sen cikarlarimizi koruyamiyorsan, hedeflerimizi gerceklestirecek adami koruyamiyorsan, Baskanlik etmene de gerek yok.

Arkadaşlar medyadaki yazı-röportaj gibi şeyleri okumayın okusanızda hemen itibar etmeyin. Gerçekler ortada işte. Başkan nötr, FT ayaklarına gitti. Olan bize oluyor.

Herseyi gectim 3 gun sonra çok ciddi maciniz var ve biz hala nelerle uğraşıyoruz.

Bu is en gec sali aksami netlesmeliydi...

♧tapatalk♧

Ünal Aysal artık bazı kesimler karşısında korkak tutumundan vazgeçmeli.Galatasaray'ın çıkarları ne ise ona göre hareket etmeli.Hiç kimseden korkmasına gerek yok.Arkasında Galatasaray var,arkasında Türkiye var!!

Su olaylarda Aysal'in bu kadar pasif kalması ve yonetimin sus pus olmasindan sonra benim aklima gelen ilk dusunce su oldu (belkide yaniliyorumdur)

Zaten bizim liseli diye tabir ettigimiz agir toplar A. Öztürk A. Dürüst vs. isimler her zaman boyle seylere tepki koyardi ama simdiki yonetim ve Aysal hic bir zaman siyasi baskilara ters tepki koyamadi (hakliysan kim olursa olsun tepkini koyacaksin).

Su durumda Aysal kendini bitirir,

♧tapatalk♧

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt