GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 314

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
975,2K
Sayfa
314/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dikkat ettim Demiroren Galatasaray in Avrupa da oynayacağı önemli maclar var derken sırıtmaya başladı . Amac yüzde yüz onumuzu kesmek kim ne derse desin

Sezon sonunda tamamen milli takıma geçer bence hoca.

Aslında milli takım işi olmasa da yollarımız ayrılabilirdi başarı ya da başarısızlığa bakmaksızın. Çünkü ben hoca ve yönetimin pek anlaşabildiğini sanmıyorum.

Ibrahim Seten cok kasiniyor ama bu siralar. Fatih Terim ceker giderdi zaten Baskanin yamuk yaptigini düsünseydi.

Gercekten kasiniyor bu adam. Iste bu sürecte en cok ugrasacagimiz sey bu dedikodular olacak.

Yok yok öyle birsey demek istemedi. Öyle birsey olsaydi ayrilirdi zaten Galatasaray´dan.

Akil hocaligi yapacak demek ki. Basbakan Terim´e o görevi verdi, projeler sana emanet dedi. (Umarim)

Ama dedigim gibi, ben bunlara zerre güvenmiyorum. Hakkimizda hayirlisi.

Her ne olursa olsun, taraftar Terim´in yaninda olmali. Bence taraftari Terim´den sogutmak istiyorlar. Izin vermemeliyiz.

Zaten Terim´in dediklerini yapip yapmayacaklarini da cok kisa sürede anlariz.

Bence Galatasaray ve Terim su anda cok farkli konumda Türkiye´de. Böyle bir ayricaligimiz kesinlikle olacak.

Zaten Fenerbahce cok kisa sürede aciklama yapar ve bu konuya deginir. Göreceksiniz. Ama ayricaligimiz olacak. Bu kacinilmaz

Ayrilamazdi, hepimiz birakip gitti diyecektik. Baskan da bunu bu sekilde kullanacakti.

Yok yok öyle birsey demek istemedi. Öyle birsey olsaydi ayrilirdi zaten Galatasaray´dan.

Akil hocaligi yapacak demek ki. Basbakan Terim´e o görevi verdi, projeler sana emanet dedi. (Umarim)

Her ne olursa olsun, taraftar Terim´in yaninda olmali. Bence taraftari Terim´den sogutmak istiyorlar. Izin vermemeliyiz.

Bence Galatasaray ve Terim su anda cok farkli konumda Türkiye´de. Böyle bir ayricaligimiz kesinlikle olacak.

Zaten Fenerbahce cok kisa sürede aciklama yapar ve bu konuya deginir. Göreceksiniz. Ama ayricaligimiz olacak. Bu kacinilmaz

o zaman federasyonun başına direk başkan yapsalardı ya.

Terim: "Bizim anlaşmamız Dünya Kupası'na gitmenin çok ötesinde bir anlaşma." O zaman neden 1 yıl? mantıklı bir soru.Aklımı karıstırdı?

ya türk futbolunu yapilmayanlar yeniden düzenlemer icin dedi bunu. dünya kupasi fasi fiso gercek sorunlari cözmek lazim anlamindan dedi bunu. 1 sene icinde hal edecek isde onu bunu sonra ayrilacak bizle yola devam edecek.

yabanci konusunu cözüsün alt yapi konusunu cözsün türkiyede tamamdir. aslinda 1 saatlik is ya neyse :)

her şeyde komplo aramaktan saçmalamaya başladı çoğu kişi, fatih hoca açık açık 4 maçlık takımın başında o kadar. ondan sonra ülke futbolunun gelişmesi için fikirlerini aktarır, yabancı sınırından başlar ne istiyosa söyler güzelce. şu süreçte fatih hoca bize çok şey kazandırabilir aslında. şimdi istediği kararları aldırma en azından bi kısmını aldırmaya çalışabilir.

ya türk futbolunu yapilmayanlar yeniden düzenlemer icin dedi bunu. dünya kupasi fasi fiso gercek sorunlari cözmek lazim anlamindan dedi bunu. 1 sene icinde hal edecek isde onu bunu sonra ayrilacak bizle yola devam edecek.

yabanci konusunu cözüsün alt yapi konusunu cözsün türkiyede tamamdir. aslinda 1 saatlik is ya neyse :)

tam olarak bu. gelecekte sürekli dünya kupalarına gitmekten bahsetti ya zaten, olay bu. araya yabancı sınırını da sıkıştırsa keşke :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt