Ferdi Hoşer
Aslan Üye
Dikkat ettim Demiroren Galatasaray in Avrupa da oynayacağı önemli maclar var derken sırıtmaya başladı . Amac yüzde yüz onumuzu kesmek kim ne derse desin
Yok yok öyle birsey demek istemedi. Öyle birsey olsaydi ayrilirdi zaten Galatasaray´dan.
Akil hocaligi yapacak demek ki. Basbakan Terim´e o görevi verdi, projeler sana emanet dedi. (Umarim)
Ama dedigim gibi, ben bunlara zerre güvenmiyorum. Hakkimizda hayirlisi.
Her ne olursa olsun, taraftar Terim´in yaninda olmali. Bence taraftari Terim´den sogutmak istiyorlar. Izin vermemeliyiz.
Zaten Terim´in dediklerini yapip yapmayacaklarini da cok kisa sürede anlariz.
Bence Galatasaray ve Terim su anda cok farkli konumda Türkiye´de. Böyle bir ayricaligimiz kesinlikle olacak.
Zaten Fenerbahce cok kisa sürede aciklama yapar ve bu konuya deginir. Göreceksiniz. Ama ayricaligimiz olacak. Bu kacinilmaz
Yok yok öyle birsey demek istemedi. Öyle birsey olsaydi ayrilirdi zaten Galatasaray´dan.
Akil hocaligi yapacak demek ki. Basbakan Terim´e o görevi verdi, projeler sana emanet dedi. (Umarim)
Her ne olursa olsun, taraftar Terim´in yaninda olmali. Bence taraftari Terim´den sogutmak istiyorlar. Izin vermemeliyiz.
Bence Galatasaray ve Terim su anda cok farkli konumda Türkiye´de. Böyle bir ayricaligimiz kesinlikle olacak.
Zaten Fenerbahce cok kisa sürede aciklama yapar ve bu konuya deginir. Göreceksiniz. Ama ayricaligimiz olacak. Bu kacinilmaz
Sezon sonunda tamamen milli takıma geçer bence hoca.
Aslında milli takım işi olmasa da yollarımız ayrılabilirdi başarı ya da başarısızlığa bakmaksızın. Çünkü ben hoca ve yönetimin pek anlaşabildiğini sanmıyorum.
Sezon sonunda tamamen milli takıma geçer bence hoca.
Aslında milli takım işi olmasa da yollarımız ayrılabilirdi başarı ya da başarısızlığa bakmaksızın. Çünkü ben hoca ve yönetimin pek anlaşabildiğini sanmıyorum.
O zaman su demek;
Bu dunya kupasindan ote bir anlasma, manevi bir bag, her konuda yardimci olacagim, danismanlik yapacagim.
Bu nasil, bunu begendiysen buna inan.
Yönetim acilen sözleşme yenilemeli Fatih Hoca ile spekülasyonlar diz boyu olur yoksa
yok buda değil bunlar hiç değil .... daha değişik birşey istiyorum![]()
Terim: "Bizim anlaşmamız Dünya Kupası'na gitmenin çok ötesinde bir anlaşma." O zaman neden 1 yıl? mantıklı bir soru.Aklımı karıstırdı?
ya türk futbolunu yapilmayanlar yeniden düzenlemer icin dedi bunu. dünya kupasi fasi fiso gercek sorunlari cözmek lazim anlamindan dedi bunu. 1 sene icinde hal edecek isde onu bunu sonra ayrilacak bizle yola devam edecek.
yabanci konusunu cözüsün alt yapi konusunu cözsün türkiyede tamamdir. aslinda 1 saatlik is ya neyse![]()
site kalabalıkta hemen çöküyo , ve kasıyo buna çözüm bulun çünkü yarın çok kişi olcak burda![]()