GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 316

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
975,2K
Sayfa
316/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse ya, olan olmus. Zaman ne gösterecek hep beraber görecegiz.

Bence Terim dahil kimse memnun degil bu olaydan. Yüzünden belliydi zaten.

Hayirlisi olsun. Umarim zarar görmeyiz ve ayni sekilde devam ederiz.

lan o degilde simdi herkez Milli Takima girmek icin Fatih Terim icin oyniyacak bize karsi bide o extra motiveolur lar yandik lan :D

hepsi Muhammet Demir olu verir valla :D

Bence de umarim zarar gormeyiz.

Hayirlisi artik.

Bundan sonra bize de dusen Takimimizin, baskanimizin ve Hocamizin destekcisi olacagiz.

vallah bende pek memnun görmedim hocayi. ama orda bu serefsizler ile otudugu icin memnun degildir. tiyatro oynamak zorunda kaldi. onu oraya getiren basbakndan baskasi degil sonucda. futbol federasyon baskani resmen terim hocadir bu saaten sonra benim anladigim kadari ile.

anladigim kadari ile basbakan ona tam yetki vermis. bakalim neler yapa bilecek yada yaptira bilecekler sonucda son karar yine basbakanin olacak gibi.

basbakana biraz azize benzetiyorum. dünyaca ünlü hoca getiriyor veya baskaisni artik ama hocaligi caktirmadan kendisi yapior.

''Milli takım tek seçicisi'' diye bir tabir vardı eskiden, pek rastlamaz oldum...Fatih Terim gibi bir karakter için pasif bir görev olduğunu düşünmüşümdür hep,Milli Takım teknik direktörlüğünün...4 maçlığına bu görevi üstlenmesinde pek bir mahzur görmüyorum,full time mesai gerektirmiyor ''Seçicilik''...Yalnız oyuncu havuzu itibariyle Avcı dan farklı yapabileceği fazla bir şey olduğunu da düşünmüyorum,umut zaten Kaf Dağının ardında iken...TFF nin ''Her şeyi yaptık olmadı'' diyebilmek adına yaptığı bir girişim...

Bir başka ihtimal; uzun vadeli olarak Milli takıma yumuşak geçiş planlanıyor da olabilir tabi...Kim bilir belki böylesi bizim için hayırlı da olabilir...2011-12 sezonunda devre arasına kadar muazzam bir iş yaptı, camiadaki ağırlığını da kullanarak sıfırdan iddialı bir takım yarattı ki Morinho yu getirsen başaramazdı...Ancak o ara transfer döneminden itibaren tercihlerinde yanlışları doğrularından çok daha fazla oldu maalesef...Bizim takım için Hocada bir tıkanmışlık durumunu muhtemel gördüğümden bu ihtimal beni ürkütmüyor, yerini doldurabilmek önemli olan...

saçma ötesi olur türkiyeden takım gitmeli bence

sacma Turkiyeden takimin gitmesi olur.

Oneleme oynayan takim demiyecekmi? ben bu gonderdigin tkimi yenerdim mesala?

Onelemede kim elenmisse o gider.

Ayrica ornegide var Mettaliste ceza verdiler Paok-Salkeyle oynadi.PAOKun rakibi Maccabi Tel Avib ise avrupa ligine alindi.bu kadar net.

TFF nin Turk futboilunu idare edisi iste boyle.Fatih Terimde bunlarla is gorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt