GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 327

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
974,1K
Sayfa
327/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abicim bak bişey söylüyorlar kesin doğruymuş gibi triplere giriyorlar aksini söyleyince biz ergen onlar zeka küpü oluyor ben ona hiçbirşey demedim kendi çıkardı tartışmayı ne yapayım ben

Kim çıkardı diye sorgulamadım zaten kardeş,yanlış anlama.Senden dolayı böyle bir şey gözlemledim hepsi bu.Karşı tarafı haksız da bulsan münakaşaya girme bence.Nihayetinde hepimiz aynı takıma gönül veriyoruz.Kalp kırmaya değmez.

Bizim taraftarın bitemedi Arda kompleksi arkadaşlar adam gitmiyor işte Fenere falan gaz almak için yayınlıyorlar haberleri anlamayacak ne var bunda.

F.Terim'in federasyondan maaş istememesi ve ısrarlı tekliflere rağmen asla kabul etmemesi hocanın bu işi mecburiyetten kabul ettiğine ve hiç bir karşılık almadan, kimseyle yüz göz olmadan, bu işi bitirip kurtulmak istediğine işaret olabilir.

Abicim bak bişey söylüyorlar kesin doğruymuş gibi triplere giriyorlar aksini söyleyince biz ergen onlar zeka küpü oluyor ben ona hiçbirşey demedim kendi çıkardı tartışmayı ne yapayım ben

Kimsenin tripe girdiği yok. Sen atılan yorumları ezberlemiş kendi kendine gelin güvey ergen olmuşsun. Birde şikayet ediyor utanmadan. Hakaret ediyorsun üstüne de. Uza yat uyu. Kendi halinde takıl ne halt ediyorsan et saygısızlık yapma kimseye. ciklet alacam sana uslu durursan manavdan da hıyar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt