GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 328

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
974,1K
Sayfa
328/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
messinin fenere gitmesi daha büyük olasilikdir ardaya göre. arda gitmez oraya.

ya biraz kafanizi calistirin. arsenal cakti dün bunlara bide cas davasi vardi. bide milli takimin basina Galatasarayli ve Galatasarayin hocasi gecti...

ee arda haberleri yapalimda gündem degistirelim. 10 yildir aynisini yapior aziz ve halen inanlar var ya pes dogrusu

Fenerbahce rezil rüsva oluyor, "Yarin Arda Fenerbahce haberlerini servis ederler" diye alay ediyoruz, Arda haberleri cikiyor, bu sefer de "Olabilir mi lan böyle birsey?" diye tirsiyoruz :) Ilginc milletiz gercekten :)

Terim'in imza törenindeki yüz ifadesi herşeyi belli ediyordu zaten.

Terim belki kişisel olarak bu baskılara karşı çıkamazdı ama Galatasaray külübü bu baskılara karşı net tavır koyabilirdi.

Bu süreci kötünün iyisi bir kararla kapatsakta, Aysal'in Terim hakkında söyledikleri güzel planları kağıda da dökmesini isterdim açıkcası.

Arda şikebahçe'de haberlerine inanan kuşları az çok anlayabiliyorum

sonuçta adam kuş ee haliyle beyni de anca kuş beyni kadar

ama bizim taraftarı gerçekten anlamıyorum garip...

arda fener muhabbettini neyini konuşuyorsunuz yahu???

akıl mantık var bir kere

şpl olmayacaak- muhtemel 2 yıl ceza yiyiecek takıma- her türlü tepkilere karşı gidermi??

para için diyeceksiniz gitsin o zaman katar seneye...

size bruma ile ilgili videolu haber getiriyorum, sesiniz çıkmıyorr..

sonra murat bu brumayı çok yazıyorsun getiremedin diyorsunuz..

fb arda yı sittin sene getiremez, ben o brumayı buraya getircemmm.............:happy::happy::happy:

Kendin pişir kendi ye durumuna döndü:D

Arda haberleri kasıtlı çıkarılmış haber olduğunu anlamayan varmı hala? her kötü bir durumdan sonra gündem değişikliği haberleri bunlar...

Arda 100 kere Galatasaray dan başka takıma gitmem dedi, hala neyi tartışıyorsunuz.

arda fener muhabbettini neyini konuşuyorsunuz yahu???

akıl mantık var bir kere

şpl olmayacaak- muhtemel 2 yıl ceza yiyiecek takıma- her türlü tepkilere karşı gidermi??

para için diyeceksiniz gitsin o zaman katar seneye...

size bruma ile ilgili videolu haber getiriyorum, sesiniz çıkmıyorr..

sonra murat bu brumayı çok yazıyorsun getiremedin diyorsunuz..

fb arda yı sittin sene getiremez, ben o brumayı buraya getircemmm.............:happy::happy::happy:

neymis brumyala ilgili haber ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt