GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 335

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
974K
Sayfa
335/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-Başbakan size telefonda hiç tepki gösterdi

mi?

-Yok, yani.Çok sert konuşuyorsun, ortamı

germeyin, dedi. Ama yardımcı oldu bize.

Doğruya, doğru. Sadece bu kupanın bize

verilmesine çok tavır koymadı.

-Rize’ye Eren ile Sercan’ı neden sattınız?

-Başbakan rica etti. Biz de dedik, komşu il.

İlişkilerimiz düzelir. Doğru da yaptım.

-Şimdi de Hacıosmanoğlu penceresinden bir

iddia var. O da, “Başkan ben oldukça Sadri

Şener buraya giremez” diyor.

-Nereye giremem?

-Stada…

-Bütün stada girerim, kimseyi de sokmam

oraya. Ben Oflu değilim ha, Tonyalıyım.

Sadri şener’in röpörtajı. Sercanı ve eren’i

başbakan istemiş. Başbakan bu kadar küçük

hesapların peşinde koşuyor bizim tartıştığımız

konuya bakın... Emir büyük yerden..

Grande nin çözümünü ve olayı ele alışını çok sevdim. Tam yakıştığı gibi. Ne yaparlarsa yapsınlar hocamız daha tecrübeli bir şekilde durumu lehine çevirmesini biliyor. Avuçlarını yalayacak o salyalı köpekler. Forumdaki arkadaşlara da lütfen bir taraftar profili olarak rica ediyorum değerlerimize sevdiğiniz insanlara biraz itibar gösterin. Bir satır yazı ile bir tweet ile bir fotoğraf ile hemen hain ilan edilip kimiside kahraman yapılıyor. En azından bazı kişilere yapılmamalı bu kadar vefasızlık. Brezilya ya gitsekte gitmesek te hocanın arkasında durulmalı, neler ne zorluklar yaşandığını ne oyunlar döndüğünü bilmiyoruz. Ben sadece Fatih hocaya bütün inancımla güveniyorum..

takılırken gördüm :)

Spor Dünyası ‏@sporistacom29 dk

BİLGİ | Fenerbahçe'de önümüzdeki hafta içinde teknik direktörlük görevine tekrar Aykut Kocaman'ın getirilmesi gündemde.

Bence bir strateji idi ,

aziz başkanlığının bekası için aklındada sadece bu olduğu için aykut'un sezona başlamamasını uygun gördü , aykutla sezona başlanırsa tepkilerin artacağından korktu , aykuta git tatil yap kafanı dinle daha kuvvetli dön dedi , aykut'un istediği transferleride yaptı ,

ersun burada piyon olarak kullanıldı , başarılı olmasının imkansız olduğu bir ortamda biryanda aykutun yardımcıları diğer yanda takım içindeki gruplarla kendi başını yedi ,

kuş beyinli balık hafızalı taraftarlarının önemli kısmıda aykut olsaydı şöyle olurdu böyle olurdu edebiyatına başladılar buna uygun zeminde hazırlandı hazırlatıldı ,

aykut geri döner tabi yine fenerin içine eder fakat fenerin içindeki aziz-aykutçu tayfa ersunun bıraktığı yıkımdan girip harabeden çıkarlar binbir bahane hazırlanır aykut en azından önümüzdeki senede başlarında kalır .

Grande nin çözümünü ve olayı ele alışını çok sevdim. Tam yakıştığı gibi. Ne yaparlarsa yapsınlar hocamız daha tecrübeli bir şekilde durumu lehine çevirmesini biliyor. Avuçlarını yalayacak o salyalı köpekler. Forumdaki arkadaşlara da lütfen bir taraftar profili olarak rica ediyorum değerlerimize sevdiğiniz insanlara biraz itibar gösterin. Bir satır yazı ile bir tweet ile bir fotoğraf ile hemen hain ilan edilip kimiside kahraman yapılıyor. En azından bazı kişilere yapılmamalı bu kadar vefasızlık. Brezilya ya gitsekte gitmesek te hocanın arkasında durulmalı, neler ne zorluklar yaşandığını ne oyunlar döndüğünü bilmiyoruz. Ben sadece Fatih hocaya bütün inancımla güveniyorum..

Ünal AYSAL ın kurnazlığı ve ileriyi çok iyi görebilen dünya görüşü sayesinde bu tuzaktan güçlenerek çıktık..

Ama bazı fanatiklere de dikkatli olmalarını, taraftarlık sevdasının etkisinde kalarak gerçekleri görmezden gelmemelerini tavsiye ediyorum.

Eğer TERİM ve AYSAL; florya nın kapısına dayanalım sloganlarına itibar ederek bu işe hayır deselerdi, febeş medya Galatasaray ı ve özellikle de Terim i ömür boyu her fırsatta, adının başına '' Milli görevden kaçan adam '' yazarak deklere etmek için bu mizanseni kullanırdı. En ufak problemlerde bile bu konu ayağımıza dolaşırdı. Görüşmeler sürerken de anlatmaya çalıştık, TERİM de de, AYSAL da da, öncelik her zaman GS dır.

Alıntıda Özgür'ünde bahsettiği gibi, camiaya mâlolmuş, 40 yılını Galatasaray a hizmet ederek geçirmş değerlerimize, pamuk ipliği ile bağlı kimse muamelesi yapmayalım. ( Bu sözüm özellikle de; görüşmeye gittiği için, HAİN kelimesini kullanabilecek kadar ileri gidenlere...)

Ünal AYSAL ın kurnazlığı ve ileriyi çok iyi görebilen dünya görüşü sayesinde bu tuzaktan güçlenerek çıktık..

Ama bazı fanatiklere de dikkatli olmalarını, taraftarlık sevdasının etkisinde kalarak gerçekleri görmezden gelmemelerini tavsiye ediyorum.

Eğer TERİM ve AYSAL; florya nın kapısına dayanalım sloganlarına itibar ederek bu işe hayır deselerdi, febeş medya Galatasaray ı ve özellikle de Terim i ömür boyu her fırsatta, adının başına '' Milli görevden kaçan adam '' yazarak deklere etmek için bu mizanseni kullanırdı. En ufak problemlerde bile bu konu ayağımıza dolaşırdı. Görüşmeler sürerken de anlatmaya çalıştık, TERİM de de, AYSAL da da, öncelik her zaman GS dır.

Alıntıda Özgür'ünde bahsettiği gibi, camiaya mâlolmuş, 40 yılını Galatasaray a hizmet ederek geçirmş değerlerimize, pamuk ipliği ile bağlı kimse muamelesi yapmayalım. ( Bu sözüm özellikle de; görüşmeye gittiği için, HAİN kelimesini kullanabilecek kadar ileri gidenlere...)

aynen öyle, bunu sürekli karşımıza çıkarıp daha da karanlık bir kuyuya dönecekken çok iyi bir iş gerçekleştirdiler. Zira bu durumda farkı kazançlarımız da olabilir gibime geliyor. Hocanın yada başkanın bazı istekleri daha olumlu karşılanabilir. İlerleyen günlerde göreceğiz bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt