GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 396

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
973,6K
Sayfa
396/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
form durumu bellirli düzeyde tutuyor ama ben cl için dany daha iyi bir yedek olarak görüyorum. hızlı hücumlarda daha işe yarar çok hata yapıyor defans bilgisi de sınırlı ama ilerleme kaydetme olasılığı var bence.

Dany'den iyi bir Bank Asya Playoff oyuncusu olur. Hemşehrisi olan bir sürü hızlı aa beceriksiz forvetle kapışır orada. İlerlemeyi orada kaydetsin.

Gecmiste cok sakatlandigi icin Gökhan Zan´a karsi bir önyargi var hep.

Bana göre sakat olmadigi sürece hep Türkiye´nin en iyi stoperiydi. Bence hala cok iyi.

Chedjou oynamadigi zaman gözüm hic arkada kalmaz acikcasi. Ben cok begeniyorum Gökhan´i.

form durumu bellirli düzeyde tutuyor ama ben cl için dany daha iyi bir yedek olarak görüyorum. hızlı hücumlarda daha işe yarar çok hata yapıyor defans bilgisi de sınırlı ama ilerleme kaydetme olasılığı var bence.

dany in yasi kac ?! 26 mi ?

dany in en büyük sorunu kademe anlyisini bilmemesidir maalesef. bunuda alt yapida ögreniyorsun aslinda. bu eksigini kapatmasi zor da demiyorum. imkansizda demiyorum. mucize olur resmen . kademe hatalari her stoper yapar ve yapiorda tamam da dany de kademe ne oldugunu bilmiyor ki hatayi yapsin :)

kademe anlayisi sifir. hizi ve fizigide maalesef göz boyamakdan baska bir sey degil. italiada bu dany yi hic bir ligde amatör ligleri dahil oynatmazlar galiba.

Bir stoperden neler beklenir?

1. Topu ve rakibi kaladen uzak tutması

2. Sağlam markaj

3. Dengeli müdahele

4. Kafa toplarını alma

5. Bazıları için topu oyuna sokma yeteneği

6. Yer tutma/Pozisyon/Sezgi

7. Kademe anlayışı

8. Hız

Bunlardan sadece birisi var Dany'de.

Bence transferde yönetime yüklenmek anlamsiz. Serdar Tasci veya Gökhan Inler'i alsaydik Chedjou veya Melo'dan vazgecmemiz gerekirdi. Daha ucuz ve daha kalitelisini yapti yönetim.

Yabanci kontenjani olmasa yönetim hemen sol bek ve sag kanat alirdi emin olun.

Dany ve Riera'dan en az biri muhtemelen gönderilecek. Ikiside kadroya giremez bu sene

Yerli olarak 5-6 oyuncu var onlarda gurbette oynuyor, Türkiye liginden öyle kesinlikle almamiz gereken bir oyuncu göremiyorum.

Erkan Zengin, Jimmy Durmaz gibi capsiz futbolculari ancak Fener ve Besiktas alir. Böyle sacma sapan adamlar icin para harcamaya gerek yok.

Burak Yilmaz'i sürekli satanlara gülüyorum. Talibi de Lazio'ymus söylenenlere göre.

Lazio kim Galatasaray kim??

Yabanci kontenjani varken elimizdeki 4-5 iyi yerliyi gönderirsek Sivasspor seviyesine geliriz

1 hafta kaldi zaten. Transferi gectim, oyuncularimiz hakkindaki dedikodularin kesilecegine de seviniyorum.

Sporx gibi tetikci siteler, transfer döneminin kapanmasina üzülüyordur simdi. Yazik.

Gerci bundan sonra da "Ocakta gidiyor" haberleri baslar :)

dany in yasi kac ?! 26 mi ?

dany in en büyük sorunu kademe anlyisini bilmemesidir maalesef. bunuda alt yapida ögreniyorsun aslinda. bu eksigini kapatmasi zor da demiyorum. imkansizda demiyorum. mucize olur resmen . kademe hatalari her stoper yapar ve yapiorda tamam da dany de kademe ne oldugunu bilmiyor ki hatayi yapsin :)

kademe anlayisi sifir. hizi ve fizigide maalesef göz boyamakdan baska bir sey degil. italiada bu dany yi hic bir ligde amatör ligleri dahil oynatmazlar galiba.

cl de birçok maçta fena değildi gökhan olsaydı o maçlarda çok fazla gol yiyebilirdik. semih ile dany olmuyor bence daha tecrübeli biri ile iyi ikili olabilirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt